ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Άλλαξ’ ο κολιές… και “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε” στην Αλεξανδρούπολη

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Άλλαξ’ ο κολιές… και “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε” στην Αλεξανδρούπολη

Έχετε δίκιο σε όλα όσα μου καταλογίζετε. Και ότι έχουμε πολύ καιρό να συναντηθούμε στο ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ και πως δεν σχολίασα όσα συμβαίνουν στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Αλεξανδρούπολης τον τελευταίο καιρό.

Όταν όμως όλοι σας βλέπετε ή ακούτε καθημερινά, τους πρώην… ορκισμένους εχθρούς, αυτούς που μιλώντας κάποιοι μαζί τους γνωρίζετε την γνώμη του ενός για τους άλλον και μάλιστα την διατύπωναν με φοβερή ένταση. Με χαρακτηρισμούς που έφταναν ακόμα και σε χυδαίο προσωπικό επίπεδο.

Όταν τους ακούγατε ή τους διαβάζατε κατά το παρελθόν, να λένε ή να γράφουν τα χειρότερα. Όταν αληλοκατηγορούνταν με ιδιαίτερη έμφαση στις παρέες, στις προσωπικές συζητήσεις, αλλά πολλές φορές και δημόσια και τώρα… αυτοαποθεώνονται και ανταλάσσουν φιλοφρονήσεις αμοιβαίας εκτίμησης και αναγνώρισης, αυτόματα θα σας έρχεται στο μυαλό η φοβερή ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου. “Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε”…

Κανονικά είχα αποφασίσει να σχολιάσω διεξοδικά τις εξελίξεις, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές για τα δημοτικά συμβούλια και ποιος θεωρώ ότι βγήκε χαμένος ή κερδισμένος τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στο Διδυμότειχο. Με συγκεκριμένες αναφορές και επισημάνσεις, αλλά έκρινα ότι τελικά… δεν αξίζει τον κόπο.

Μια… αναγούλα που επιμένει άλλωστε από την περασμένη Κυριακή μέχρι και αυτή την στιγμή και μάλιστα ιδιαίτερα από σήμερα το πρωί με πολύ μεγαλύτερη ένταση, με υποχρέωσε να πηγαίνω συχνά για… εμετό στην τουαλέτα και κάπου δεν έβρισκα χρόνο. Και δεν είμαι και στην Αλεξανδρούπολη, γιατί με τόσα… σιρόπια αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσε να μου περάσει αυτή η ναυτία που επιμένει τελευταία.

Γι’ αυτό και αποφάσισα, αντί σχολιασμού, να θυμηθούμε όλοι μαζί το γνωστό λαϊκό άσμα του Μπάμπη Παπαδόπουλου: Άλλαξε ο κολιές… (προσοχή μην γίνει κανένα λάθος στο προτελευταίο γράμμα. Έψιλον (Ε) έγραψα και όχι κάποιο άλλο γράμμα.

Γίγαντα Μπάμπη Παπαδόπουλε, τα είπες όλα…

Υ.Γ: Κι ύστερα κάποιοι, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, ασχολούνται με ποια φωτογραφία χρησιμοποιεί το Evros-news.gr για ορισμένους θεσμικούς και αν… κρύβεται κάτι πίσω από αυτό. Γιατί δεν καταλαβαίνουν, ότι… δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και εμείς δεν είμαστε… σαν τα μούτρα τους.

Ο… Ναρκαλιευτής