Κίρκος-“Ελληνική Λύση”: “Ψεύτης η Κυβέρνηση, εμπαίζει τους κατοίκους στα ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου”

Κίρκος-“Ελληνική Λύση”: “Ψεύτης η Κυβέρνηση, εμπαίζει τους κατοίκους στα ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου”

Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν χθες έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, με την χρησιμοποίηση και αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης της δομής λαθρομεταναστών, καταγγέλει με ανακοίνωση του ο Μαργαρίτης Κίρκος, υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την “Ελληνική Λύση”.

Όπως αναφέρει, τονίζοντας την πλήρη στήριξη του ίδιου και του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου στον αγωνιστή Πρόεδρο Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη κα τους κατοίκους:
“Χθες το πρωί έφτασαν έξω από τον χώρο του ΚΥΤ – ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου οχήματα με υλικά και εξοπλισμό για να ξεκινήσει η επέκταση του και όχι η αναβάθμιση του, όπως θέλουν να την αποκαλούν. Μέσα σε λίγο καιρό αποδεικνύεται πόσο ψεύτες είναι και πως εμπαίζουν τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Αντιλαμβανόμενος ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης αυτήν την κίνηση, κάλεσε άμεσα, όλους τους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρωθούν στο σημείο και να αποτρέψουν το ξεφόρτωμα των συγκεκριμένων υλικών.
Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και κάτοικοι επέλεξαν την καθιστική διαμαρτυρία. Επειδή όμως το ελληνικό κράτος έχει την Ελληνική Αστυνομία να περιφρουρεί και να προστατεύει οτιδήποτε παραβατικό, αντεθνικό κλπ και να καταστέλλει τις δίκαιες διαμαρτυρίες των Ελλήνων, έστειλε αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έσπευσαν να συλλάβουν τον Χρήστο Τρυμπάκη, ο οποίος ανέβασε υψηλή πίεση και λυποθύμησε.
Είμαστε κοντά τόσο στον αγαπητό πρόεδρο και του εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση, ότι το καλύτερο και να ξέρει ότι εγώ προσωπικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και όλο το κόμμα, είμαστε δίπλα στον ίδιο και σε όλους τους κατοίκους, στηρίζοντας τον δίκαιο και ηρωικό αγώνα, καταδικάζουμε τις αντεθνικές ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Ελπίζω και εύχομαι όλοι μαζί να αποτρέψουμε την δημιουργία μίας ισλαμικής πόλης δίπλα ακριβώς από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*