ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξεκίνησαν τα έργα στο Φυλάκιο, ενώ η άδεια της Πολεοδομίας Ορεστιάδας εκδόθηκε την επόμενη μέρα!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξεκίνησαν τα έργα στο Φυλάκιο, ενώ η άδεια της Πολεοδομίας Ορεστιάδας εκδόθηκε την επόμενη μέρα!!!

-Ο υπεργολάβος άρχισε τις εργασίες 13/1, ενώ η άδεια της Πολεοδομίας Ορεστιάδας έχει ημερομηνία 14/1, χθες δηλαδή

–Οι εργασίες γίνονται σε άλλο χωράφι από αυτό που αναφέρεται στην πολεοδομική άδεια

-Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, που ακόμα… ετοιμάζει ασφαλιστικά μέτρα, δεν ενημερώθηκε από την Πολεοδομία του ότι βγαίνει η άδεια και αρχίζουν τα έργα;

Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που εκθέτει πολλούς, ανάμεσα τους και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, έκανε πριν από λίγο ο γνωστός νομικός και Πρόεδρος του συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” Πάρης Παπαδάκης, για τα έργα που ξεκίνησαν στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Όπως αναφέρει ο κ.Παπαδάκης, παραθέτοντας και τα σχετικά έγγραφα-ντοκουμέντα:

“1ον Η άδεια για τις εργασίες στο Φυλάκιο δεν εκδόθηκε για το συγκεκριμένο χωράφι που μπήκε η μπουλντόζα και σκάβει εδώ και 2 ημέρες αλλά γι’ αυτό που φαίνεται στην άδεια.
2ον Η άδεια από την Πολεοδομία του Δήμου Ορεστιάδας εκδόθηκε εχθές στις 14/1 και όχι στις 13/1 που ξεκίνησαν παράνομα.
3ον Οι παράνομες εργασίες ξεκίνησαν με τις ευλογίες του αστυνομικού διευθυντή Ορεστιάδας που ήταν παρών και διευκόλυνε να εκτελεστούν οι παράνομες εργασίες άνευ αδείας μη ζητώντας ποτέ να του επιδείξουν την άδεια.
4ον Η άδεια εκδίδεται από την πολεοδομία του Δήμου Ορεστιάδας αλλά ο Μαυρίδης δεν το γνώριζε…
Την Δευτέρα αν θέλουν ας συνεχίσουν τις εργασίες και τους υπόσχομαι μια ευχάριστη διαμονή στο Α.Τ Ορεστιάδας με την διαδικασία του αυτοφώρου.
Αντ’ αυτού κ. Αστυνομικοί της Ορεστιάδας συλλάβατε τον Τυρμπάκη..”

Αυτά αποκάλυψε ο Πάρης Παπαδάκης, την στιγμή που ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης δήλωνε χθες και επαναλάμβανε και σήμερα, ότι οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου μελετούν πως θα καταθέσουν τα Ασφαλιστικά μέτρα την Δευτέρα, ενώ θα μπορούσαν από την Πέμπτη, μια και δεν είχε εκδοθεί ακόμα η πολεοδομική άδεια από τον δήμο, να είχαν μπλοκάρει τις εργασίες.