“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: Ούτε το σφαγείο των Φερών να ήταν η δημοτική αρχή

“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: Ούτε το σφαγείο των Φερών να ήταν η δημοτική αρχή

Τις πρόσφατες, αλλά και τις προηγούμενες εξελίξεις στην δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, με τις διαγραφές, αποχωρήσεις μελών της, σχολιάζει με ανακοίνωση της η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

“Δύο χρόνια και μισό και όμως ο κ. Ζαμπούκης, ο Δήμαρχος, έχει καταφέρει αξιομνημόνευτες επιδόσεις και σε έναν τομέα επιτέλους:

  1. Απομάκρυνση του Νίκου Ραπτόπουλου από την Προεδρία του Πολυκοινωνικού.
  2. Περιθωριοποίηση του Κυριάκου Αραμπατζή με τον εξαναγκασμό του σε ανεξαρτητοποίηση μετά από την απομάκρυνση του από την αντιδημαρχεία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την απόλυτη απαξίωση του στο πρόσωπο του.
  3. Αναιτιολόγητη διαγραφή του Δημήτρη Κολιού του από την παράταξη του , επειδή είχε την δημοκρατική αίσθηση της επανεκδιεκδίκησης της θέσης του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
  4. Διαγραφή του Γεώργιου Κιζιρίδη επειδή μετά την απομάκρυνση του από την αντιδημαρχία Οικονομικών, όπου προσπάθησε και ξεχώρισε από την υπόλοιπη καταστροφή, είχε την ατυχή έμπνευση να δηλώσει συμμετοχή στην διεκδίκηση της Προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτός όμως ξέχασε ότι στην δημοκρατία όπως την όρισε ο κ. Ζαμπούκης απαγορεύεται.
  5. Απόλυση του μετακλητού υπαλλήλου Αντώνη Καμελίδη.
  6. Άνευ όρων προσάρτηση της παράταξης ΑΝΑΣΑ από την οποία διαγράφηκαν οι δύο κατά σειρά επικεφαλής της.
  7. Αφανισμός της παράταξης του κ.Λαζόπολου με την πρσάρτηση της άνευ ουσιαστικής αλλά μόνο προσχηματικής δήθεν προσέγγισης ιδεολογικών καιπρογραμματικών στόχων. Στην ουσία ήταν η προσφορά της θέσης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γεώργιο Καϊσα.

     8. Προσπάθεια αφαίμαξης με στόχο τη διάλυση της παράταξης «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης» αφού αντιδημοκρατικά και εκ του πλαγίου συνελάγη ο Ιωάννης Ζαμπούκης «πουλώντας» μία θέση αντιδήμαρχου στον Σάββα Σεφεριάδη, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΜΠΑΚΗ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΔΥΝΑΤΗ, με την προσπάθεια για δεύτερη αποδόμηση από τον άνθρωπο που ευτέλισε την θέση του Δημάρχου προς τον Γιώργο Κουκουράβα για την προσφορά της Προεδρίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού να πέφτει στο κενό.

Ούτε το σφαγείο των Φερών να ήταν.

Αλήθεια με εκείνο το έργο τι γίνεται;

Θα καθυστερήσει κι άλλο;

Από την παράταξη

«Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*