Με απόφαση Μέτιου, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας ΑΜΘ ο Παύλος Διαμανίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης επί Γιαννακίδη

Με απόφαση Μέτιου, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας ΑΜΘ ο Παύλος Διαμανίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης επί Γιαννακίδη

Ο Παύλος Δαμιανίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης επί Άρη Γιαννακίδη, θα είναι ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου.

Ο κ.Δαμιανίδης, θα αντικαταστήσει την Ζωή Κοσμίδου, η οποία παραιτήθηκε πρόσφατα λόγω συνταξιοδότησης. Να επισημάνουμε ακόμα, ότι ο Παύλος Δαμιανίδης είχε εκλεγεί Αντιπεριφερειάρχης το 2010 με τον Άρη Γιαννακίδη και τον διαδέχθηκε στην συγκεκριμένη θέση ο σημερινός Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, που είχε εκλεγεί τότε με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη.

Ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ, γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού πέρα από Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος του Δήμου Κομοτηνής.

Είναι χημικός, υπάλληλος της Διχαειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, ενώ υπήρξε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ το 2019. Επίσης, μέχρι πρόσφατα ήταν Γραμματέας της Νομαρχιακής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, από την οποία είχε υποβάλλει την παραίτηση του τον περασμένο Οκτώβριο επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και τελικά έγινε δεκτή αυτή τον περασμένο Δεκέμβριο.