Σαμοθράκη: Το “ευχαριστώ” του δημάρχου Ν.Γαλατούμου, σε όσους βοήθησαν στην πρόσφατη κακοκαιρία

Σαμοθράκη: Το “ευχαριστώ” του δημάρχου Ν.Γαλατούμου, σε όσους βοήθησαν στην πρόσφατη κακοκαιρία

Η Σαμοθράκη είναι αλήθεια ότι… δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο μέρος του Έβρου στην πρόσφατη κακοκαιρία “Διομήδης”, με τα χιόνια να φτάνουν σε πολλά σημεία της σε μεγάλο ύψος.

Όμως οι υπάλληλοι του δήμου Σαμοθράκης, μαζί με ιδιώτες και φυσικά ο δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους, έδωσαν μεγάλη “μάχη” για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα, κάτω από πραγματικά αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα κατάφεραν. Γι’ αυτό ο δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή, με μια λεπτομερή αναφορά στην προσωπική του σελίδα, όπου ανέφερε:

“Πέρασε και ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ!!! Ο απολογισμός σύντομος και ουσιαστικός με πολύ λίγα λόγια!!! Προσπάθεια, Ανθρωπιά ,Σεβασμός, Αξιοπρέπεια, πρώτα στους πολίτες και ύστερα στους χειριστές, και τούς εργάτες του Δήμου που ξεπέρασαν τα όρια τους μαζί με τούς δύο αντιδημάρχους μου Γρηγόραινα Γιάννη και Κυλίμο Νίκο!!

Επίσης τους ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων της περιφέρειας!!

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο με τον προϊστάμενο τον κύριο Γαλαζούλα Τόλη!!

Τη ΤΔ/41 ΣΠ.

Το ΑΤ ΣΑΜΟΘΡΆΚΗΣ για την επιτήρηση και την διευκόλυνση του έργου μας!

Τον υδραυλικό και ηλεκτρολόγο τού Δήμου μας και φυσικά το προσωπικό τής ΔΕΔΔΗΕ!!

Τέλος θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη, κύριο Μέτιο, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για μίσθωση τριών μικρών μηχανημάτων για τον καθαρισμό μέσα στα στενά των οικισμών όπως επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Πέτροβιτς!!

Πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό η προσπάθεια μας απέδωσε!! Για εμάς ο εχθρός τού καλού πάντα είναι το καλύτερο. Δεν θα σταθώ σε τυχόν σχόλια, ας μας κρίνουν οι πολίτες!! Θα είμαστε πάντα πλάι σας σε ότι κριθεί αναγκαίο!!

Ευχαριστώ πολύ λοιπόν ονομαστικά:

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΆΚΗΣ: Συκά Κώστα ,Μανιώτη Κώστα, Βίτσα Παναγιώτη , Τσαούση Χρήστο , Νίκο Αναστασιάδη, Κολέτσα Γιάννη, Καραγιάννη Ηλία, Παρσέλια Ηλία ,Σαράντο Λενούδια, Βότσο Θανάση. ΔΕΔΔΗΕ: Σουγιολτζή Θεόδωρο, Μαλτέζο Μανώλη Ηλία Κουμπουλή.

ΙΔΙΩΤΕΣ: Γιώργο Αποστολούδια, Μόσχο Αποστολούδια, Γιάννη Φράγγο , Θεόδωρο Κυλίμο, Γιάννη Βραχιώλια, Βούζη Πέτρο !!!

Τέλος όλους εσάς για την υπομονή και κατανόηση που δείξατε στο έργο μας!! Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για τον επόμενο χιονιά με ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα!!!”.

“Τις δύσκολες μέρες ήμουν έξω, δίπλα στον

 κόσμο και όχι κλεισμένος στο γραφείο μου”

Ο δήμαρχος Σαμοθράκης θέλησε επίσης να δώσει μια απάντηση, στην προσπάθεια που κάνει η αντιπολίτευση, να δημιουργήσει εντυπώσεις εκμεταλλευόμενη την κακοκαιρία. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
“Δεν είχα σκοπό να επανέλθω, αλλά ο γνωστός “φωτορεπόρτερ”(αυτός που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στη Χώρα λόγω χιονιού…) σκόπιμα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, διαδίδει ψεύδη, με μόνο σκοπό να αμαυρώσει τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής και να θίξει εμένα προσωπικά. Μαζί όμως με εμένα προσβάλλει, για άλλη μια φορά και υπαλλήλους.
Οι φωτογραφίες είναι από το Δημαρχείο, στο οποίο, λόγω της κακοκαιρίας δεν υπήρχε ρεύμα, τηλέφωνο και θέρμανση. Παρ’όλα τα προβλήματα όμως και την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Δημαρχείο πήγαν υπάλληλοι, για προσφέρουν, όσα μπορούσαν (όποιος θέλει μπορεί να με ρωτήσει για τα ονόματα τους).
Εγώ δεν πήγα. Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόμουν έξω, μαζί με τα συνεργεία, κοντά στους κατοίκους που δοκιμάζονταν. Αυτό είχα υποσχεθεί πριν την εκλογή μου, αυτό κάνω τώρα, αυτό θα κάνω πάντα. Η θέση του Δημάρχου τέτοιες ώρες είναι κοντά στον κόσμο και όχι μέσα στα γραφεία.Αλήθεια,τι θα προσέφερα μέσα από ένα Δημαρχείο χωρίς τηλέφωνο?
Θα το κλείσω εδώ. Θα δώσω μόνο μια φιλική συμβουλή: αλλάξτε τακτική,με ψέματα δεν κάνεις αντιπολίτευση”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*