ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Video: Σύλληψη μέσα στον ποταμό Έβρο Τούρκου διακινητή λαθρομεταναστών, απ’ τους Συνοριοφύλακες!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Video: Σύλληψη μέσα στον ποταμό Έβρο Τούρκου διακινητή λαθρομεταναστών, απ’ τους Συνοριοφύλακες!!!

Ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, με την σύλληψη Τούρκου διακινητή μέσα στον ποταμό Έβρο επί το… έργον, παρουσιάζει το Evros-news.gr.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, στον ποταμό Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ορεστιάδας. Στο ΒΙΝΤΕΟ που φέρνουμε στην δημοσιότητα, Έλληνες Συνοριοφύλακες σε συνεργασία με άνδρες της FRONTEX και την βοήθεια κατάλληλα εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, συλλαμβάνουν στην μέση του ποταμού έναν Τούρκο διακινητή λαθρομεταναστών, ο οποίος μάλιστα αντιστάθηκε κατά την σύλληψη του.

Ορεστιάδα: Όρμησε στους αστυνομικούς και πάλεψε να ξεφύγει διακινητής λαθρομεταναστών, αλλά τελικά συνελήφθη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Evros-news.gr

To συγκεκριμένο περιστατικό είχε ανακοινώσει επίσημα τότε η Ελληνική Αστυνομία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

“Συνελήφθη χθες (12-9-2021) το απόγευμα, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην παρέβρια περιοχή Νέας Ορεστιάδας Έβρου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με μεταλλική βάρκα, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά.

Κατασχέθηκαν μία (1) μεταλλική βάρκα και χρηματικό ποσό”.