Φυλάκιο: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 18/1, στις 2 μ.μ., με μπροστάρηδες Εθνοφύλακες, αγρότες

Φυλάκιο: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 18/1, στις 2 μ.μ., με μπροστάρηδες Εθνοφύλακες, αγρότες

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και στον χώρο που ξεκίνησε η δημιουργία νέας δομής λαθρομεταναστών, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι, ο λαός του Έβρου.

Μπροστάρηδες μάλιστα είναι οι Εθνοφύλακες όχι μόνο της περιοχής, αλλά ολόκληρου του Έβρου, οι οποίοι απηύθυναν ήδη κάλεσμα συμμετοχής σε όλους, ακόμα μεγαλύτερης από την χθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση. Να ξεπεράσουν δηλαδή κατά πολύ τους 1.000 και πλέον που χθες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία και στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τις δυο υπάρχουσες δομές. Μάλιστα αύριο αναμένεται να έρθει κόσμος και από άλλες περιοχές της Θράκης αλλά και της βόρειας Ελλάδας συνολικά, ακόμα και με λεωφορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Φυλάκιο ΤΩΡΑ: Κανονικά συνεχίζονται τα έργα κατασκευής νέας δομής, παρά τον χθεσινό ξεσηκωμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης και οι αγρότες του Έβρου, αυτή την φορά με τρακτέρ, ετοιμάζονται να βρεθούν αύριο στο Φυλάκιο Ορεστιάδας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεοδωρικάκος-Κομοτηνή ΤΩΡΑ: Τι είπε για διαμαρτυρίες και εργασίες που συνεχίζονται στο Φυλάκιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα αυτά, την στιγμή που οι εργασίες στην δομή, με τις αρχικές χωματουργικές διαμορφώσεις, συνεχίζονται και σήμερα κανονικά, όπως κατήγγειλε ο αγωνιστής Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Τυρμπάκης. Μάλιστα απηύθυνε έκκληση και κάλεσμα σε όλους να βρεθούν και πάλι αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή.