Μαυρίδης: Καταγγέλει “πληρωμένο” δημοσιογράφο, ότι αποπροσανατολίζει εναντίον του για το ΚΥΤ Φυλακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαυρίδης: Καταγγέλει “πληρωμένο” δημοσιογράφο, ότι αποπροσανατολίζει εναντίον του για το ΚΥΤ Φυλακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ήταν ένας από τους… αποδέκτες της οργής και αγανάκτησης του κόσμου, κατά το χθεσινό δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των Εβριτών, έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου.

Μαζί με την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρμόδιο υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, αποδοκιμάστηκε και αυτός έντονα από τους συγκεντρωθέντες, ενώ δυστυχώς ορισμένοι ξέφυγαν σε απαράδεκτα, χυδαία, καταδικαστέα από κάθε λογικό άνθρωπο υβριστικά συνθήματα κατά του ίδιου και της μητέρας του. Ο κ.Μαυρίδης δεν παρέστη ούτε και στην χθεσινή, δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο του δήμου του, για την έναρξη των έργων κατασκευής ουσιαστικά νέας δομής, απέναντι από τις δυο υπάρχουσες.

Στην πρώτη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, επικαλέστηκε ως δικαιολογία ότι ξεκίνησε στις 10 και υπήρχε δημοτικό συμβούλιο στις 12. Χθες χρησιμοποίησε ως δικαιολογία και δήλωσε ότι δεν παραβρέθηκε, επειδή δεν διοργανώθηκε με θεσμική ιεραρχία για να υπάρχει ευρύτατη συμμετοχή, ενώ είχε και πληροφορίες ότι κάποιοι θα προσπαθούσαν να στοχοποιήσουν και να εξυβρίσουν τον ίδιο και την μητέρα του, αλλά και άλλοι με ακραίες συμπεριφορές οι οποίοι θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επεισόδια. Πάντως και κανένας από τους Αντιδημάρχους του και τους δημοτικούς συμβούλους δεν εμφανίστηκε στις δυο δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής, που είναι και ψηφοφόροι τους.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας μιλώντας πάντως χθες βράδυ στο Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και τους δημοσιογράφους Σταύρο Παπαδόπουλο και Τάσο Παλαιστίδη, κατήγγειλε και δημοσιογράφο ως “πληρωμένο” για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο εναντίον του, για να μην σκέφτεται ότι αυτή την απόφαση πήρε η Κυβέρνηση. Ο κ.Μαυρίδης δεν ανέφερε πάντως όνομα δημοσιογράφου, αλλά αρκέστηκε να επισημάνει:

“Πρώτον και πολύ σημαντικό, πρόκειται για μια κυβερνητική απόφαση. Κάποιοι δυστυχώς έπεσαν στην παγίδα, να αποπροσανατολίσουν και αυτό έχει γίνει και με πληρωμένο δημοσιογράφο αυτά είναι γνωστά σε σας ιδίως, το γνωρίζετε πολύ καλά. Υπάρχει μια στοχευμένη επίθεση, γιατί έτσι αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από το ποιος έχει πάρει την απόφαση”, επεσήμανε ο Βασίλης Μαυρίδης. Επίσης, επανέλαβε ότι πρόκειται για μια… τεράστια νίκη της τοπικής κοινωνίας. Άρα γιατί δυο φορές τώρα συγκεντρώθηκαν και διαμαρτύρονται και ο Πρόεδρος του Φτυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης είναι την μια φορά στο Κέντρο Υγείας με πρόβλημα και την άλλη σε αστυνομία και Εισαγγελέα), αφού που ο Νότης Μηταράκης αρχικά εξήγγειλε δομή για 5.000 και τώρα υπάρχουν προφορικές τοποθετήσεις που λένε ότι δεν θα αυξηθεί κατά έναν. Προφανώς τον κ.Μηταράκη που μίλησε για αύξηση από τα 700 άτοα στα 960… δεν τον άκουσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Σύμφωνα λοιπόν με τον δήμαρχο Ορεστιάδας, υπάρχει κάποιος “πληρωμένος” δημοσιογράφος που αποπροσανατολίζει τον κόσμο, ώστε να κατηγορεί αυτόν για τις εξελίξεις στο Φυλάκιο και όχι την Κυβέρνηση που πήρε την απόφαση. Κι επειδή ο Βασίλης Μαυρίδης πολλές φορές… περιαυτολογεί ότι είναι παλικάρι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους και μιλάει την γλώσσα της αλήθειας, πρέπει να βγει και να πει σε όλους, ποιος δημοσιογράφος είναι αυτός που κατά την γνώμη του… πληρώνεται για να… καλύπτει ουσιαστικά τις ευθύνες της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα.

Προφανώς δεν εννοεί το Evros-news.gr και τον υπεύθυνο του Κώστα Πιτιακούδη, αφού όπως μπορεί να θυμάστε αρκετοί, πριν έναν χρόνο περίπου, τον Ιανουάριο του 2021, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM και την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού, είχε δηλώσει για την στάση μας και τις θέσεις που παίρνουμε στο θέμα των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών: ”

Επειδή αναφέρατε τον κύριο Πιτιακούδη, εγώ έχω μάθει να αναγνωρίζω την προσπάθεια που κάνει να χτυπήσει τα πραγματικά καμπανάκια στην πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Δεν είναι ούτε κινδυνολόγος, ούτε ακραίος σ’ αυτά τα θέματα που εκφράζει. Και νομίζω ότι εκφράζει πάρα πολλούς από μας. Σας το λέει ένας άνθρωπος που είναι μαζί του στα… μαχαίρια.

Σ’ αυτό το θέμα, εγώ θέλω φωνές που δεν υποκύπτουν, που λεν την αλήθεια χωρίς να κινδυνολογούν, αλλά περιγράφουν με ρεαλισμό ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας τέτοιας αδικαιολόγητης και εθνικά επιζήμιας απόφασης”.

ΜΑΥΡΙΔΗΣ… ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ ΚΑΙ Εvros-news.gr

 

Ένα σχόλιο

  1. Συνεχίστε τις δικαιολογίες κ δήμαρχε και εσείς βουλευτες, νομίζετε ότι βρέχει αλλά αν έχετε λίγο μυαλό θα καταλάβετε ότι σας φτύνουν όλοι !!!Και αν έχετε αμφιβολία θα το διαπιστώσετε σε λίγο καιρό στις επόμενες εκλογες.

Αφήστε το σχόλιό σας