Πρόεδρος Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης: “Καμία επέκταση εγκαταστάσεων για λαθρομετανάστες. Η Αστυνομία πάλι γίνεται “αποδιοπομπαίος τράγος”

Πρόεδρος Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης: “Καμία επέκταση εγκαταστάσεων για λαθρομετανάστες. Η Αστυνομία πάλι γίνεται “αποδιοπομπαίος τράγος”

Θέση στα όσα συνέβησαν στο τέλος της χθεσινής δυναμικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, με τον πετροπόλεμο από μικρή μερίδα διαδηλωτών στους αστυνομικούς και την χρήση από αυτούς χημικών, πήρε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Χρήστος Τουφάκης.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, εκφράζει κάθετα την αντίθεση του στην επέκταση των εγκαταστάσεων για λαθρομετανάστες που ξεκίνησε στο Φυλάκιο αυτές τις ημέρες και επισημαίνει ότι “για μια ακόμη φορά χρησιμοποιείται η Αστυνομία ως “αποδιοπομπαίος τράγος” να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για λογαριασμό άλλων”.
Έγραψε συγκεκριμένα ο κ.Τουφάκης:
“Αδιανόητα πράγματα. Συγκρούονται αυτοί που μερικούς μήνες πριν, ενωμένοι σαν μια γροθιά, αντιστάθηκαν στην απειλή που δέχτηκε η πατρίδα μας.
Κι όλα αυτά γιατί η πολιτεία αρνείται να δεχτεί τη μόνη λογική λύση που δεν είναι άλλη από το να μην γίνει καμία επέκταση εγκαταστάσεων για λαθρομετανάστες.
Θέλει άραγε τόσο πολύ μυαλό να καταλάβουν ότι κάτι τέτοιο είναι παράδοξο και επικίνδυνο?
Με εκπλήσσει η αποφασιστικότητα της πολιτείας να ολοκληρώσει έργο που είναι αντίθετο με την βούληση της τοπικής κοινωνίας!!!
Άραγε γιατί δεν δείχνει και την ίδια ευαισθησία στην δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξης του τόπου? Του τόπου που ερημώνει, που κλείνουν τα σχολεία το ένα μετά το άλλο? Του τόπου που έχει ξενιτευτεί όλος ο νεαρός πληθυσμός?
Που είναι η Επιτροπή ανάπτυξης? Μείνανε στα πορίσματα?
Που είναι οι υποσχέσεις για πάγωμα της δομής?
Ντροπή μόνο.
Όταν η πολιτεία αδυνατεί να πάρει σωστές αποφάσεις και να σταθεί στο πλάι των πολιτών της δείχνει την ανεπάρκεια της. Για μια ακόμη φορά χρησιμοποιείται η Αστυνομία ως “αποδιοπομπαίος τράγος” να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για λογαριασμό άλλων.
Ο κόσμος όμως γνωρίζει ποιος έχει την ευθύνη για αυτό το θέατρο του παραλόγου.!!
Ελπίζω να πρυτανεύσει ψυχραιμία και σύνεση”.