Σκίνδρης: «Προσχωρώ στην παράταξη του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου. Θα προστεθούν και άλλοι”

Σκίνδρης: «Προσχωρώ στην παράταξη του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου. Θα προστεθούν και άλλοι”

Στην παράταξη του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου έχει αποφασίσει να προσχωρήσει μέσω σύμπραξης, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θόδωρος Σκίνδρης.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε σήμερα ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm. Μάλιστα δήλωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων δημοτικών συμβούλων που θα ανεξαρτητοποιηθούν από την παράταξη στην οποία σήμερα ανήκουν και θα συμπαραταχθούν με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου. Να κάνουν σύμπραηη δεν το επιτρέπει ο νόμος, αλλά για τον κ.Σκίνδρη που είναι επικεφαλής παράταξης, αυτό μπορεί να συμβεί.

Να θυμίσουμε ότι ήδη έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Χρήστου Τοκαμάνη ο Πασχάλης Κυπαρισσούδης και συνεργάζεται με την παράταξη της δημοτικής αρχής αφού έγινε Αντιδήμαρχος Μεταξάδων, ενώ ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Παρασκευάς Τσολακίδης που ήταν υποψήφιος Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Ο κ.Σκίνδρης δήλωσε επίσης ότι αισθάνεται δικαιωμένος που η προσφυγή του κατέληξε στην ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης, των διαδικασιών που τηρήθηκαν στις Δημαιρεσίες της προηγούμενης Κυριακής και την εκλογή του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με συνεργασία των παρατάξεων των δύο πρώην δημάρχων Χρήστου Τοκαμάνη και Παρασκευά Πατσουρίδη. Την συγκεκριμένη προσφυγή συνυπέγραψαν ως γνωστόν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Σίμογλου και Θανάσης Γατίδης από την παράταξη του Κώστα Δημητρίου, οι οποίοι δεν θα είναι έκπληξη αν επίσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΗΘΟΎΝ και  συνεργαστούν επίσης με τον δήμαρχο κ.Χατζηγιάννογλου.