Τυχερό: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, για το Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού

Τυχερό: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, για το Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού με την υποβάθμιση του και τα προβλήματα σε θέματα υγείας στην περιοχή, θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιανουαρίου οι κάτοικοι του Τυχερού.

Η Επιτροπή Φορέων Τυχερού με ανακοίνωση της καλεί τους πάντες να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη κινητοποίηση, αναφέροντας:
Τυχερό 20 Ιανουαρίου 2022
Η τακτική του Υπουργείου Υγείας, η όποια δυστυχώς έχει παγιωθεί, να στέλνει δηλαδή γιατρό μόνο 3 φορές το μήνα στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού και 1 φορά το μήνα στο Ιατρείο Προβατώνα, έχει φέρει σε αδιέξοδο τους κατοίκους.
Στην σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής Φορέων Τυχερού εξετάσθηκαν όλα τα δεδομένα των τριών τελευταίων μηνών.
Το γεγονός ότι πάρα τις συνεχείς οχλήσεις τηλεφωνικά αλλά έγγραφος στις 1/12/2021 δεν παίρνουμε καμία απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι.
Για τους λόγους αυτούς αποφασίστηκε να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί μπροστά στο Ιατρείο Τυχερού.
Καλούμε τους κατοίκους, τους φορείς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου και των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών αλλά και τους υγειονομικούς της περιοχής, να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση, ώστε να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα σε όλους αυτούς που παίζουν με την υγεία των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού .
Οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα κατά του covid19 και να φορούν μάσκα.