Διδυμότειχο: Τέλος ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Τέλος ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου

Σε λύση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, προχώρησε από τις αρχές του νέου έτους ο δήμος Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, υπάρχει η “Δημοσίευση απόφασης λύσης σύμβασης εργασίας ειδικού συνεργάτη δήμου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης” και αναφέρεται ότι:

Με την αριθμ.9458/Α-1642/09.12.2021 απόφαση του Δημάρχου Διδυμοτείχου Ν.Έβρου, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 παρ.9 του Ν.3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» όπως ισχύει, γίνεται αποδεκτή η αίτηση παραίτησης του Λεωνίδα Σκερλετόπουλου του Αθανασίου από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Διδυμοτείχου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (λύση της εργασιακής του σχέσης στις 21.12.2021).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΚΕΡΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί να αναφέρεται στην απόφαση ότι υπέβαλλε την παραίτηση του και έγινε αποδεκτή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε λύση της συνεργασίας του κ.Σκερλετόπολου με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου, κοινή συναινέσει. Άλλωστε ο μέχρι πρόσφατα ειδικός συνεργάτης του, με τον οποίο ως γνωστόν έχει και συγγενική σχέση, εργάζεται παράλληλα και στο Επιμελητήριο Έβρου ως στενός συνεργάτης του Προέδρου Τάκη Τοψίδη. Επίσης του είχε δοθεί ειδική άδεια με απόφαση του δημάρχου κ.Χατζηγιάννογλου, για να εργάζεται και ως ελεύθερος επαγγελματίας, οπότε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη. Στην θέση του αναμένεται να προσληφθεί τις επόμενες ημέρες άλλος ειδικός συνεργάτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*