“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: “Δήμαρχος για κλάματα. Ανακοίνωσε γήπεδα τένις εκεί που προβλέπεται κατασκευή… Δημαρχείου”

“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: “Δήμαρχος για κλάματα. Ανακοίνωσε γήπεδα τένις εκεί που προβλέπεται κατασκευή… Δημαρχείου”

 

Την ανακοίνωση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, μετά την συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης για δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου τένις με 9 γήπεδα δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, σχολιάζει με ανακοίνωση της η παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

 

Η “Πόλη και Πολίτες” αποκαλεί μάλιστα τον κ.Ζαμπούκη… δήμαρχο για κλάματα. αφού αυτός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της στην οποία αναφέρει:

“Είναι λυπηρό ένας Δήμαρχος να μην αντιλαμβάνεται μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης τι σημαίνει Τεχνικό Πρόγραμμα για τον Δήμο.

Το Τεχνικό πρόγραμμα είναι το «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» του Δήμου.

Χωρίς την αναγραφή του έργου που θέλουμε να εκτελέσουμε τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Επίσης όταν ένα έργο περιγράφεται στο Τεχνικό πρόγραμμα και ταυτόχρονα τοποθετείται, σε καμία περίπτωση δεν παραβιάζεται η τοποθέτηση του.

Εν προκειμένου τα γήπεδα τένις υπερψηφίσθηκε και συμπεριελήφθη στο Τεχνικό πρόγραμμα ώστε να γίνει η μετεγκατάσταση τους σε άλλο χώρο.

Επομένως ο Δήμαρχος ή δεν γνωρίζει βασικούς άξονες της αυτοδιοίκησης ή κοροϊδεύει κατάμουτρα τους δημότες μας που βρίσκονται στο χώρο του τένις, όταν ανακοινώνει ότι τα γήπεδα τένις θα γίνουν στο χώρο δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, κόντρα στο Τεχνικό πρόγραμμα.

Να σας θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο, βάσει του  Τεχνικού  προγράμματος που υπερψηφίστηκε προ μηνός, θα κατασκευαστεί το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο δυστυχώς είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη”.

 

2 Σχόλια

  1. Το δημαρχείο είναι μια χαρά εκεί που είναι και είναι και μοντέρνο. Σωστή απόφαση για τα γήπεδα.

  2. Είδατε σε καμία άλλη πόλη το δημαρχείο της να είναι εκτός; μόνο στην δικιά μας είχαν πάρει απόφαση να το βγάλουν εκτός….Πέρα από τα γήπεδα τέννις ,το κτελ μπορούσε να γίνει εκεί και θα μας βόλευε όλους μιας που παραδίπλα είναι ο μικρός περιφερειακός και σε κοντινή απόσταση η Παπαναστασίου και δίπλα του η Κουτάβου που θα μπορούσες να πας από οποιοδήποτε σημείο της πόλης για να πάρεις το λεωφορείο και φυσικά με αστικά που οι συχνότητες δρομολογίων είναι πολύ ποιο συχνές και ειδικά από Χηλή ενώ από την άλλη πλευρά θα πήγαινες και θα περίμενες σαράντα λεπτά με μία ώρα το λεωφορείο για να φύγει ενώ από αυτό το σημείο θα περίμενες δεκαπέντε λεπτά με μισή ώρα για να το πάρεις και να φύγεις..Αυτά όμως κανείς δεν τα σκέφτεται για το πως να διευκολύνουν τον κόσμο και κάνουν του κεφαλιού τους όλοι τους.
    Και κάτι ακόμη: Αλήθεια εκείνο το οικόπεδο στον Μικρό περιφερειακό με Νικηταρά (κολλητά με το στρατόπεδο Πατσούκα) σε τι χρησιμεύει? Ωραιότατο οικόπεδο για Πάρκο και για γήπεδα είναι…Ευκαιρία να το αξιοποιήσουν! Αν είναι του στρατού/περιφέρειας,η ιδιώτη ας βρούνε άκρη!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*