Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ενισχύθηκε με την απόκτηση των Δαμάσκου, Ιγνατιάδη

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ενισχύθηκε με την απόκτηση των Δαμάσκου, Ιγνατιάδη

Σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου προέβη η διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου, ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο παικτών.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον αριστεροπόδαρο Βαγγέλη Δαμάσκο και τον στόπερ Παναγυώτη Ιγνατιάδη. Οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο μεταγραφών αναφέρουν:
“Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Δαμάσκου. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα τόσο ως μπακ όσο κι ως εξτρέμ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παλλαυρεωτικού και του Ολυμπιακού Λαυρίου.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Διδυμοτείχου του εύχεται ένα δεύτερο γύρω πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.
Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου βρίσκεται επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ιγνατιάδη. Ο Παναγιώτης αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Απαλού, Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και τελευταίος του σταθμός απ όπου κι αποκτήθηκε ήταν η Θράκη Φερών την οποία Ευχαριστούμε Θερμά για τη συνεργασία στη μετεγγραφή του παίκτη.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Διδυμοτείχου του εύχεται ένα δεύτερο γύρο πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες”.