“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: “Δήμαρχος για κλάματα. Ανακοίνωσε γήπεδα τένις εκεί που προβλέπεται κατασκευή… Δημαρχείου”

“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: “Δήμαρχος για κλάματα. Ανακοίνωσε γήπεδα τένις εκεί που προβλέπεται κατασκευή… Δημαρχείου”

 

Την ανακοίνωση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, μετά την συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης για δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου τένις με 9 γήπεδα δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, σχολιάζει με ανακοίνωση της η παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

 

Η “Πόλη και Πολίτες” αποκαλεί μάλιστα τον κ.Ζαμπούκη… δήμαρχο για κλάματα. αφού αυτός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της στην οποία αναφέρει:

“Είναι λυπηρό ένας Δήμαρχος να μην αντιλαμβάνεται μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης τι σημαίνει Τεχνικό Πρόγραμμα για τον Δήμο.

Το Τεχνικό πρόγραμμα είναι το «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» του Δήμου.

Χωρίς την αναγραφή του έργου που θέλουμε να εκτελέσουμε τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Επίσης όταν ένα έργο περιγράφεται στο Τεχνικό πρόγραμμα και ταυτόχρονα τοποθετείται, σε καμία περίπτωση δεν παραβιάζεται η τοποθέτηση του.

Εν προκειμένου τα γήπεδα τένις υπερψηφίσθηκε και συμπεριελήφθη στο Τεχνικό πρόγραμμα ώστε να γίνει η μετεγκατάσταση τους σε άλλο χώρο.

Επομένως ο Δήμαρχος ή δεν γνωρίζει βασικούς άξονες της αυτοδιοίκησης ή κοροϊδεύει κατάμουτρα τους δημότες μας που βρίσκονται στο χώρο του τένις, όταν ανακοινώνει ότι τα γήπεδα τένις θα γίνουν στο χώρο δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, κόντρα στο Τεχνικό πρόγραμμα.

Να σας θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο, βάσει του  Τεχνικού  προγράμματος που υπερψηφίστηκε προ μηνός, θα κατασκευαστεί το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο δυστυχώς είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη”.