Έβρος Σουφλίου για ΕΠΣ Έβρου: Φίλαθλοι μπείτε και δείρτε αντίπαλο παίκτη. “Κοστίζει” μόλις 50 ευρώ

Έβρος Σουφλίου για ΕΠΣ Έβρου: Φίλαθλοι μπείτε και δείρτε αντίπαλο παίκτη. “Κοστίζει” μόλις 50 ευρώ

Με μια ειρωνική ανακοίνωση και προσπαθώντας να διακωμωδήσουν τα όσα συμβαίνουν στο εβρίτικο ποδόσφαιρο, ο Έβρος Σουφλίου… τρολάρει την διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου και τις αποφάσεις της για το επεισοδιακό παιχνίδι κυπέλλου στα Ρίζια με την τοπική ομάδα.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, το περασμένο Σάββατο 22 Ιανουαρίου έγιναν επεισόδια, φίλαθλοι των Ριζίων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και όπως καταγγέλει η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου χτύπησαν ποδοσφαιριστή του και συγκεκριμένα τον  Αντώνη Φωτσιτζούδη. Τελικά αυτός ήταν που ουσιαστικά την “πλήρωσε”, μια και τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα των Ριζίων “καθάρισε” για την είσοδο των φιλάθλων της μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πρόστιμο 50 ευρώ. Μάλιστα, εκτός των 3 αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή του Φωτσιτζούδη, ο Έβρος Σουφλίου είδε και τον προπονητή του Πασχάλη Σταματάκη να τιμωρείται με μια αγωνιστική και 50 ευρώ πρόστιμο. Αυτός βέβαια, σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι βρισκόταν στο γήπεδο, είχε όντως προκλητική συμπεριφορά τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και προς την εξέδρα και μάλιστα αποβλήθηκε από τον διαιτητή Θόδωρο Σκίνδρη στην διάρκεια του αγώνα.
Άρα, το… μήνυμα της ΕΠΣ Έβρου προς πάσα κατεύθυνση, όπως σχολιάζει με την ανακοίνωση του ο Έβρος Σουφλίου, είναι ότι μπορούν οι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας να μπαίνουν στο γήπεδο, να επιτίθενται σε παίκτη των αντιπάλων και να “καθαρίζει” αυτή με ένα πρόστιμο 50 ευρώ. Βέβαια, από μια διοίκηση που έχει επικεφαλής τον Παντελή Χατζημαρινάκη, τι περίμεναν οι άνθρωποι της σουφλιώτικης ομάδας; Κάποια σοβαρή αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης; Εδώ το ποδόσφαιρο του Έβρου το πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού αποτελεί μια… παρεούλα και τίποτε άλλο.
Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου αναφέρει:
“Με αφορμή το παιχνίδι Ρύζια – Έβρος Σουφλίου και κατόπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Έβρου που μας κοινοποιήθηκε σήμερα ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας οτι
Από εδώ και στο εξής και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι επιτρέπεται στους φιλάθλους μας η χειροδικία έναντι οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας και να επιλέξουν, με την νόμιμη καταβολή του προστίμου που θα μας επιβληθεί που ανέρχεται στα πενήντα ευρώ.
Αν και εφόσον ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, που θα υποστεί τον ξυλοδαρμό, προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές τιμωρία γιατί έτσι απλά μπορούμε.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΩΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
*Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αναφερθούμε σε νεότερη ανακοίνωση. Δηλώνουμε κατηγορηματικά όμως ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να δικαιωθεί και η ομάδα μας αλλά και ο ποδοσφαιριστής”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*