Αλεξανδρούπολη: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο για το τροχαίο που από θαύμα δεν προκάλεσε θύματα

Αλεξανδρούπολη: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο για το τροχαίο που από θαύμα δεν προκάλεσε θύματα

Ένα ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και από θαύμα δεν προκάλεσε θύματα, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Lamianow.gr.

Στο συγκεκριμένο συμβάν, εμπλέκεται και ένας εργαζόμενος που κατάγεται από την Λαμία, αλλά και μένει και δουλεύει στην Αλεξανδρούπολη και βρισκόταν στο σημείο με αποτέλεσμα να κινδυνέψει σοβαρά. Το αυτοκίνητο “καρφώθηκε” ως γνωστόν σε τζαμαρία καταστήματος και συγκεκριμένα κρεοπωλείου στη διασταύρωση των οδών Μαζαράκη και Ανατολικής Θράκης.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν ήδη, το Ι.Χ κατέβαινε την οδό Μαζαράκη, την ώρα που άλλο διερχόμενο όχημα που κινούνταν επί της Αν. Θράκης δεν το είδε, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στο πίσω μέρος. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο και μέσα στο κατάστημα.

Από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ο καταστηματάρχης ενώ από θαύμα γλίτωσαν οι δύο άνδρες που βρίσκονταν έξω, στο δρόμο, ο ένας εκ των οποίων είναι ο καταγόμνος από την Λαμία.  Όπως δήλωσε στο lamianow.gr, ο άνδρας που δουλεύει σε μια μεταφορική της περιοχής: “Περιμέναμε να έρθει το φορτηγό να ξεφορτώσουμε και καθόμασταν στον ήλιο μιας και είχε πολύ κρύο προκειμένου να ζεσταθούμε. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας. Ειλικρινά γλιτώσαμε από θαύμα, ακόμη και τώρα που έχω δει τόσες φορές το βίντεο δεν ξέρω πως γλιτώσαμε. Το παιδί που δουλεύει στο εσωτερικό του καταστήματος τραυματίστηκε από την πρόσκρουση στην τζαμαρία, ευτυχώς όχι σοβαρά. Εμείς γλιτώσαμε από θαύμα. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό”.

Δείτε το βίντεο

 

Αφήστε το σχόλιό σας