Ορεστιάδα: Άγρια καταδίωξη διακινητών λαθρομεταναστών, που έπεσαν σε μαντρότοιχο στο Νεοχώρι και συνελήφθησαν

Ορεστιάδα: Άγρια καταδίωξη διακινητών λαθρομεταναστών, που έπεσαν σε μαντρότοιχο στο Νεοχώρι και συνελήφθησαν

Σε μαντρότοιχο του χωριού Νεοχώρι Ορεστιάδας, κατέληξε η άγρια καταδίωξη δύο διακινητών λαθρομεταναστών, η οποία ξεκίνησε από την Μάνδρα Σουφλίου.

Σύμφωνα με όσα είπαν στο Evros-news.gr οι κάτοικοι του Νεοχωρίου που μας έστειλαν και τις φωτογραφίες και αναστατώθηκαν πριν λίγη ώρα όταν έγινε χαμός μέσα στο χωριό τους, περιπολικά της Αστυνομίας καταδίωξαν το λευκό Ι.Χ που στην προσπάθεια του να ξεφύγει… τράκαρε σε τοίχο και ακινητοποιήθηκε. Μάλιστα όπως συμπλήρωσαν: “Στη σύλληψη βοήθησε και ένας συγχωριανός μας Συνοριοφύλακας, ο Αποστόλη Δρακίδης που ήταν εκτός υπηρεσίας το παιδί και καθόταν μαζί μας στο καφενείο, αλλά έτρεξε και αυτός όπως και εμείς να δούμε τι συμβαίνει”.

Οι πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο Ι.Χ όπου επέβαιναν δυο αλλοδαποί, έγινε σήμα να σταματήσει στην Μάνδρα Σουφλίου αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε προς Διδυμότειχο και μετά προς Ορεστιάδα. Μάλιστα πέρασε μέσα και από άλλα χωριά της περιοχής, αφού και στη Στέρνα οι κάτοικοι αναστατώθηκαν αντικρύζοντας την καταδίωξη και τελικά όλα αυτά σταμάτησαν στο Νεοχώρι.