Σαμοθράκη: Συνάντηση Γαλατούμου, Γλήνια με την Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης, για αγροτική οδοποιία, άρδευση, αλιευτικά καταφύγια

Σαμοθράκη: Συνάντηση Γαλατούμου, Γλήνια με την Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης, για αγροτική οδοποιία, άρδευση, αλιευτικά καταφύγια

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, είχαν χθες στην Αθήνα ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Γλήνιας.

Συζήτησαν στο γραφείο της στο Υπουργείο σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα του νησιού, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχαν η Ευθυμία Γιόκαλα, Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΛΘ, η Ευσταθία Κυρίτση, στέλεχος της Μονάδας Δημοσίων Υποδομών και ο Δημήτρης Κασκαμπάνης, στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα θέματα που τέθηκαν και εξετάστηκαν από την κ.Καλογήρου και τον δήμαρχο Σαμοθράκης κ.Γαλατούμο μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Γλήνια, ήταν η χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας, ενίσχυσης της άρδευσης μέσω κατασκευής λιμνοδεξαμενών και αλιευτικών καταφυγίων, που τονίστηκε ότι αποτελούν κοινές προτεραιότητες υπουργείου και δήμου.
Μάλιστα η Χριστιάννα Καλογήρου τόνισε χαρακτηριστικά μετά την συνάντηση ότι:
“Εργαζόμαστε όλοι μαζί, για να βελτιώσουμε τις αγροτικές υποδομές, προς όφελος των νησιωτών αγροτών”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*