Πέτροβιτς: Άλλη μια συνάντηση δικής του επικοινωνιακής προβολής, με την εκπληκτική Νικολλέτα Αντωνιάδη

Πέτροβιτς: Άλλη μια συνάντηση δικής του επικοινωνιακής προβολής, με την εκπληκτική Νικολλέτα Αντωνιάδη

-Τίμησε την 16χρονη αθλήτρια, όταν αυτή αναγκάζεται και πηγαινοέρχεται στην Αλεξανδρούπολη, επειδή στο Διδυμότειχο χρόνια τώρα δεν υπάρχει ελαστικός τάπητας

Άλλη μια ανούσια συνάντηση και καθαρά δικής του επικοινωνιακής προβολής, με πρόσωπα της επικαιρότητας από τα οποία προσπαθεί να “κλέψει” λίγη από την λάμψη των επιτυχιών και της παρουσίας τους, είχε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Αυτή την φορά, όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου, ενώ παράλληλα είχε καλέσει και τα τοπικά κανάλια αλλά και γενικά τα υπόλοιπα ΜΜΕ, ο κ.Πέτροβιτς δέχθηκε στο γραφείο του και τίμησε την εκπληκτική νεαρή αθλήτρια Νικολέτα Αντωνιάδου, του συλλόγου “Μυρμιδόνες” Διδυμοτείχου, που πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 60μ. με εμπόδια, στην ημερίδα κλειστού στίβου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου:

“Ο κ. Πέτροβιτς τίμησε την 16χρονη αθλήτρια σημειώνοντας ότι οι νίκες της, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους συνομηλίκους της, καθώς εκτός από την ευγενή άμιλλα, ο υγιής αθλητισμός, καλλιεργεί σώμα, πνεύμα, χαρακτήρα και ιδεώδη. Η Νικολέτα γνωρίζει πως η επιτυχία απαιτεί συστηματική δουλειά, αποφασιστικότητα και ξεκάθαρους στόχους, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, ευχόμενος να συνεχίσει την παράδοση των πρωταθλητών – Ολυμπιονικών του Έβρου στον κλασικό αθλητισμό.

Την αθλήτρια συνόδευε ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας τον οποίο και συνεχάρη ο κ. Πέτροβιτς για το πολυετές έργο του στο χώρο του στίβου”.

Λόγια, λόγια, λόγια δηλαδή, την ίδια στιγμή που η 16χρονη Νικολλέτα Αντωνιάδη και ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας, που ως γνωστόν είχε αναδείξει και τον τεράστιο Κώστα Γκατσιούδη και άλλους σημαντικούς αθλητές, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τρεις φορές την εβδομάδα 200 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα και να βρίσκονται για προπόνηση στην Αλεξανδρούπολη, επειδή το δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου δεν διαθέτει πλαστικό τάπητα. Στα 8 χρόνια Αντιπεριφερειάρχης Έβρου βαδίζει ο Δημήτρης Πέτροβιτς. Τι έκανε για να δοθεί κάποια λύση στην τεράστια αυτή έλλειψη; Δεν την γνωρίζει; Δεν γνωρίζει ότι το Κλειστό Γυμναστήριο “Κώστας Γκατσιούδης” στο Διδυμότειχο συχνά στάζει νερά από την οροφή του και σταματούν οι προπονήσεις των αθλητών του “Σπάρτακου” και όχι μόνο; Ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα και επίσης δεν γίνονται γι’ αυτό προπονήσεις;

Αντί λοιπόν να βγαίνει φωτογραφίες και να  προσπαθεί να “κλέψει” λίγη από την τεράστια… λάμψη αυτής της σπουδαίας και ταλαντούχας αθλήτριας και του προπονητή της, ας κάνει κάτι προς την κατεύθυνση λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η ίδια και όλα τα παιδιά που αθλούνται στο Διδυμότειχο. Τόσο η Νικολλέτα όσο και ο φοβερά ευγενικός προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας που δίνουν καθημερινά “μάχη” ε τις ελλείψεις και αντιξοότητες, δεν θέλησαν βέβαια εκεί μπροστά να επισημάνουν ότι ως Αντιπεριφερειάρχης Έβρου θα έπρεπε χρόνια τώρα να κάνει κάτι προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Η χθεσινή συνάντηση και ανακοίνωση, ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς παρόμοιων, καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, ο οποίος κάθε φορά που κάποια πρόσωπα βρίσκονται στην επικαιρότητα και έχουν την αναγνώριση και τα συγχαρητήρια του κόσμου, σπεύδει να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Την ίδια στιγμή που τα αναχώματα στον Ερυθροπόταμο ή την περιοχή Τυχερού ακόμα παραμένουν ανοιχτά και τα χωράφια των αγροτών μαζί με τις καλλιέργειες τους πλημμυρίζουν.

Μήπως δεν έσπευσε να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με τα παλικάρια των Χειμερινών  Κολυμβητών Ορεστιάδας, στα οποία υποκλίθηκε όλη η Ελλάδα όταν πήγαν στο ακριτικό Καστελόριζο και βούτηξαν για τον Τίμιο Σταυρό τα Θεοφάνεια; Τους φώναξε και μπροστά στο άγαλμα Νίκης της Σαμοθράκης στο Νομαρχείο, φωτογραφήθηκαν μια και βρισκόταν στην επικαιρότητα και όλοι τους χειροκροτούσαν.

Μήπως το ίδιο δεν έκανε, καλώντας και πάλι τα τοπικά κανάλια, με τους δυο ηρωικούς αστυνομικούς της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, τον Αρχιφύλακα Ανδρέα Τσολάκη και στον Υπαρχιφύλακα Γεώργιο Δεληανδρέα, που έσωσαν πολίτη ο οποίος κινδύνεψε σε χείμαρρο κατά την διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων;

Για να μην αναφέρουμε την επιστολή που ξαφνικά έστειλε, επειδή… θυμήθηκε την δημιουργίας Λιμενικής Ακαδημίας της Αλεξανδρούπολης. Δώστε του φωτογραφίσεις και δηλώσεις, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του Δημήτρη Πέτροβιτς και… πάρτε του την ψυχή. Έργα και συγκεκριμένες παρεμβάσεις μην του ζητήσετε. Καιρός λοιπό να αλλάξει νοοτροπία και συμπεριφορά, γιατί έχει ο… ΚΑΙΡός γυρίσματα. Νισάφι πια.