Πέτροβιτς: Τι συζητούσαν σήμερα στο Κολωνάκι, με τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη;

Πέτροβιτς: Τι συζητούσαν σήμερα στο Κολωνάκι, με τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη;

Στην  Αθήνα βρίσκεται από σήμερα για συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο φακός συνεργάτη του Evros-news.gr τον “συνέλαβε” στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στο γνωστό καφέ “PIT” της οδού Κανάρη, το οποίο αποτελεί στέκι αρκετών πολιτικών όλων των κομμάτων, υπουργών, βουλευτών και αυτοδιοικητικών, να πίνει τον καφέ του και να κουβεντιάζει με τον Θανάση Νέζη, στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στελέχους του Μεγάρου Μαξίμου.

Είναι άγνωστο φυσικά τι συζητούσαν Πέτροβιτς και Νέζης. Αν δηλαδή η κουβέντα τους αφορούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, γιατί είναι αλήθεια ότι δεν θα… χαλούσε τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου να έπαιρνε στήριξη ή πολύ περισσότερο το… χρίσμα από τη Ν.Δ. για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Όπως επίσης, στο μυαλό του σίγουρα… στριφογυρίζει η 4η θέση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών Έβρου με τη Ν.Δ στις εθνικές εκλογές, όταν αυτές διεξαχθούν, αφού οι άλλες τρεις θέσεις στους άνδρες είναι “καπαρωμένες” από τους νυν βουλευτές Δημοσχάκη, Δερμεντζόπουλο και Κελέτση.

Βέβαια και το 2019 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αν θυμάστε, άφησε εκτός τους πρώην υψυπουργούς και βουλευτές Άκη Γεροντόπουλο και Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, αλλά να μείνει εκτός τώρα, για παράδειγμα ο Τάσος Δημοσχάκης, θα είναι σίγουρα… τεράστια έκπληξη. Μια και αναφέραμε τον κ.Δημοσχάκη, επίσης το ίδιο καφέ του Κολωνακίου, το “PIT” δηλαδή, εθεάθη χθες το πρωί παρέα με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή Άκη Γεροντόπουλο να τα λένε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*