Παράταξη Λαμπάκη: Στην δημοτική αρχή Ζαμπούκη επιβλήθηκε πρόστιμο 520.000 ευρώ για έλλειψη ναυαγοσωστών

Παράταξη Λαμπάκη: Στην δημοτική αρχή Ζαμπούκη επιβλήθηκε πρόστιμο 520.000 ευρώ για έλλειψη ναυαγοσωστών

Χρηματικά πρόστιμα παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, επιβλήθηκε στον δήμο Αλεξανδρούπολης  για τη μη κάλυψη των παραλιών με ναυαγοσώστες κατά τους θερινούς μήνες που πέρασαν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη  “πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Με τίτλο: “ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ”;  αναφέρει χαρακτηριστικά: 

“Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού 520.000 ευρώ για τη μη κάλυψη των παραλιών με ναυαγοσώστες κατά τους θερινούς μήνες!

Μάλιστα η άγνοιά τους είναι τόση, που άσκησαν προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς να έχει παρθεί η απαραίτητη απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Ενδεχομένως για να μην γίνει γνωστό προς τα έξω!

Φυσικά η προσφυγή δεν έγινε δεκτή και η διαδικασία πρέπει να γίνει από την αρχή με τη λήψη απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή.

Οι πολιτικές ευθύνες είναι τεράστιες!

Άραγε η κ. Ιντζεπελίδου και ο λαλίστος κ. Δαστερίδης έχουν κάποια καλή δικαιολογία;

Μάλλον όχι.

Έτσι τα ταμεία του Δήμου και κατ’ επέκταση οι δημότες θα επιβαρυνθούν με 520.000 ευρώ, ήτοι 7,13 έκαστος (με την απογραφή του 2011)!

Αν είχαμε πάει σπίτι λοιπόν μετά τις εκλογές, όπως ζητούσαν επιτακτικά, τρέμουμε στην ιδέα του τι άλλο θα είχαν κάνει χωρίς τις δικές μας παρεμβάσεις και τον καθημερινό έλεγχο ασκώντας αντιπολίτευση.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ !!!

Αλεξ/πολη, 11.02.2022

Από την παράταξη

«Πόλη και Πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»