Άνω-κάτω και το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, από τα έργα φυσικού αερίου της “ΑΒΑΞ”

Άνω-κάτω και το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, από τα έργα φυσικού αερίου της “ΑΒΑΞ”

Μετά τις γειτονιές της Αλεξανδρούπολης και το κέντρο της πόλης έχει γίνει αυτές τις ημέρες άνω-κάτω, από τα έργα της εταιρείας “ΑΒΑΞ” για την δημιουργία του δικτύου διανομής του φυσικού αερίου.

Η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία έχει αναλάβει για την ΔΕΔΑ Α.Ε την κατασκευή του δικτύου και εκτελεί εργασίες στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου είναι φυσικό ότι η αυξημένη κίνηση οχημάτων και οι διακοπές κυκλοφορίας σε κάποια σημεία, να δημιουργεί ταλαιπωρία στους οδηγούς. Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr τα έργα γίνονται μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Δυστυχώς, τόσο οι υπεύθυνοι της εταιρείας “ΑΒΑΞ” όσο και η διοίκηση της ΔΕΔΑ Α.Ε που επίσης είναι “εξαφανισμένη”, δεν έχουν φροντίσει να ενημερώσουν με ανακοινώσεις τους κατοίκους για τις περιοχές όπου γίνονται τα έργα, προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία όχι μόνο των οδηγών, αλλά και των πεζών και των ιδιοκτητών ακινήτων. Άλλωστε όπου γίνονται τα έργα, είναι φυσικό να δημιουργείται σκόνη και βρωμιά και να υπάρχει πρόβλημα.

Έτσι, ανέλαβε ο δήμος Αλεξανδρούπολης με ανακοινώσεις του να ενημερώνει τον κόσμο, αφού οι δυο συγκεκριμένες εταιρείες αδιαφορούν εντελώς τόσο για τις ανακοινώσεις των σημείων όπου κατασκευάζεται το δίκτυο φυσικού αερίου, όσο και για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κόσμου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*