Δημοσχάκης κατά Πιτιακούδη για ΚΥΤ Φυλακίου: “Αυτός ξεσηκώνει τον κόσμο απ’ το Evros-news χωρίς λόγο”

Δημοσχάκης κατά Πιτιακούδη για ΚΥΤ Φυλακίου: “Αυτός ξεσηκώνει τον κόσμο απ’ το Evros-news χωρίς λόγο”

Έξαλλος με το Evros-news και τον υπεύθυνο του Κώστα Πιτιακούδη είναι ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Δημοσχάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όπου σταθεί και βρεθεί ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος το 2019, μας κατηγορεί ότι… ξεσηκώνομαι τον κόσμο κατά της Κυβέρνησης γιατί την εμμονή της να επεκτείνει τις δομές στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Αντί δηλαδή να στρέφεται κατά του συναδέλφου του στο ίδιο κόμμα Νότη Μηταράκη για το… εθνικό έγκλημα που ξεκίνησε και υλοποιεί στην περιοχή μας ή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος απαξιεί ακόμα και να συναντήσει ή να έρθει στην Ορεστιάδα για να συναντήσει τους θεσμικούς της περιοχής και να δώσει εξηγήσεις, όπου σταθεί και βρεθεί μας κατηγορεί. Αυτός βέβαια… αποθεώνει τους συγκεκριμένους υπουργούς, συμφωνεί απόλυτα με όσα αποφασίζουν και υλοποιούν στα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου και μάλιστα στρέφεται, όπως και εναντίον μας, εναντίον όσων αντιδρούν και δεν μπορούν να τα αποδεχθούν.
Στρέφεται εναντίον μας, ακόμα και σε δημόσιες συζητήσεις με υπουργούς της Κυβέρνησης ή με θεσμικούς που επισκέπτονται τον Έβρο και γενικότερα με όσους πιστεύει ότι συζητάνε μαζί μας. Κάνει ευθείες επιθέσεις με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπεύθυνου της ιστοσελίδας μας Κώστα Πιτιακούδη, ότι αυτός ξεσηκώνει τον κόσμο με όσα γράφουμε. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προτείνει και τρόπους για να μας… συνετίσει η Κυβέρνηση. Το κάνει όχι μόνο τώρα, αλλά και παλαιότερα ακόμα και σε επαφές του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.
Την καλύτερη απάντηση πάντως την δίνει στον πρώτο σε ψήφους βουλευτή Έβρου της Ν.Δ, ο φίλος του δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που δήλωσε δημόσια για τον Κώστα Πιτιακούδη και την ασυμβίβαστη στάση του στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Δημήτρη Κολιού:

Όταν βέβαια δεν είχες πρόβλημα να… ορκίζεσαι ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να είσαι υποψήφιος βουλευτής Έβρου προκειμένου να συμπεριληφθείς στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών το 2014, τότε είναι φυσικό να βλέπεις γύρω σου… αόρατους εχθρούς. Να μην καταλαβαίνεις ότι κανένας Πιτιακούδης και κανένα Evros-news δεν ξεσηκώνει τον κόσμο, αλλά η αγάπη και η αγωνία των κατοίκων για τον τόπο τους, είναι αυτή που τους κάνει έξαλλους με την ακατανόητη και εθνικά επικίνδυνη εμμονή του Νότη Μηταράκη του Τάκη Θεοδωρικάκου και γενικότερα της Κυβέρνησης και να αυξήσουν την χωρητικότητα των δομών του Φυλακίου. Σε μια άκρως ευαίσθητη εθνικά περιοχή δηλαδή, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Για να δούμε λοιπόν, μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ που έστειλαν στον Κώστα Πιτιακούδη και το Evros-news.gr ο γιος του Σπύρος και η κόρη του Ζωή Δημοσχάκη, τι άλλο μας περιμένει από τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και χρόνια τώρα αναμένοντα να υπουργοποιηθεί  πρώτο σε ψήφους βουλευτή Έβρου της Ν.Δ.