Η θρακιώτικη φορεσιά απ’ την Εβρίτισσα Άννα Μαρία (απ’ το Πύθιο Διδυμοτείχου) στο Shopping Star (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θρακιώτικη φορεσιά απ’ την Εβρίτισσα Άννα Μαρία (απ’ το Πύθιο Διδυμοτείχου) στο Shopping Star (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια 18χρονη φοιτήτρια από την Θεσσαλονίκη, η οποία έχει καταγωγή από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το Πύθιο Διδυμοτείχου, συμμετέχει στην εκπομπή Shopping Star αυτής της εβδομάδας, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Η Άννα Μαρία, η μητέρα της οποίας Αποστολία Ρίζογλου είναι από το Πύθιο που βρίσκεται δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ξεκίνησε μάλιστα την συμμετοχή της μαζί με τις άλλες 4 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας μια φωτογραφία της με την παραδοσιακή θρακιώτικη φορεσιά των γυναικών. Όπως είπε, την έχει ράψει η γιαγιά της και την φοράει όταν χορεύει μαζί με τις άλλες κοπέλες στο πανηγύρι του Πυθίου Διδυμοτείχου τα καλοκαίρια.

Η νεαρή, ύψους 1.80 κοπέλα, δίνει την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα που «υπηρετούν» οι 5 συνολικές συμμετέχουσες, είναι: «Κοσμοπολίτισσα με παλτό στο Παρίσι».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ

Να θυμίσουμε εδώ ότι πριν από το μια άλλη γυναίκα από το χωριό Πύθιο, η Νατάσα Παλάζη όχι μόνο πήρε επίσης μέρος στο Shopping Star, αλλά αναδείχθηκε και νικήτρια και μάλιστα στο τέλος μαζί με την Βίκυ Καγιά, χόρεψαν… ζωναράδικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα πήρε όλα και έφυγε η Εβρίτισσα Νατάσα Παλάζη. Μεγάλη νικήτρια του Shopping STAR (ΒΙΝΤΕΟ)