Σουφλί: Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, αναδεικνύει το ΒΙΝΤΕΟ προβολής απ’ τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Σουφλί: Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, αναδεικνύει το ΒΙΝΤΕΟ προβολής απ’ τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα, ανέδειξε και δεν έκρυψε την χαρά της, για το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού “ανέβασε” ΒΙΝΤΕΟ προβολής του δήμου Σουφλίου, που έχει ανακηρυχθεί ως γνωστόν BestTourismVillages.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η κ.Ζαχαράκη:

“Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν έχουμε συνδράμει στο να αναδείξουμε σημεία της πατρίδας μας σε μια παγκόσμια κοινότητα ταξιδιωτών! Το Σουφλί Έβρου αφού επελέγη στη λίστα των BestTourismVillages του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού World Tourism Organization (UNWTO), μετά τη διαδικασία που τρέξαμε στο Υπουργείο Τουρισμού το καλοκαίρι του 2021, έχει εδώ και 5 μέρες και το βίντεο προβολής στο site του οργανισμού ενώ θα ακολουθήσουν δράσεις για ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος με την καθοδήγηση του Οργανισμού.

👉 το video στο πρώτο σχόλιο!
✌️ Συνεχίζουμε με πολλή όρεξη και διάθεση να φωτίσουμε μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις όλους τους θησαυρούς της χώρας μας.
Υ.Σ. Δεν θα σταματήσω να ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Υπουργείου, τους συνεργάτες μας και βέβαια τους επιστημονικά υπεύθυνους της ομάδας εργασίας που δούλεψαν εθελοντικά τέλος Ιουλίου για να ενημερωθούν οι δήμοι και να επιλέγουν οι φάκελοι υποψηφιότητας. Και βέβαια τους δήμους των υπέροχων χωριών που ανταποκρίθηκαν άμεσα και συγκέντρωσαν το απαραίτητο υλικό για τους φακέλους! Teamwork!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*