Διδυμότειχο: Παράνομες αμμοληψίες στον Ερυθροπόταμο από εταιρεία – Καταγγελίες κατοίκων, παρέμβαση του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Παράνομες αμμοληψίες στον Ερυθροπόταμο από εταιρεία – Καταγγελίες κατοίκων, παρέμβαση του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράνομες αμμοληψίες στον ποταμό Ερυθροπόταμο από εργοληπτική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στον βόρειο Έβρο, είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν καταγγελίες των κατοίκων και να υπάρξει παρέμβαση του δήμου Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ του Evros-news.gr, συνεργεία της συγκεκριμένης εταιρείας, χρησιμοποιώντας σκαπτικά μηχανήματα(ένα παρέμεινε στην περιοχή) στην περιοχή μεταξύ των χωριών Αλεποχώρι και Πολιά, φόρτωναν αμμοχάλικο αυθαίρετα και χωρίς να έχουν πάρει την σχετική άδεια, πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, στον δήμο Διδυμοτείχου.

Κάτοικοι που διαπίστωσαν όλο αυτό που συνέβαινε, κατήγγειλαν στον δήμο όσα γινόταν στον Ερυθροπόταμο και οι υπηρεσίες του που μετέβησαν στο σημείο έπιασαν επ’ αυτοφώρω σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τα συνεργεία να κάνουν παράνομη αμμοληψία για εμπορικούς λόγους.

Να επισημάνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται για αμμοληψία να την πραγματοποιήσει, αρκεί να υποβάλλει άδεια στον αντίστοιχο δήμο, να πληρώσει κάποια χρήματα που προβλέπονται και να γίνει αυτό σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν καθοριστεί και όχι αυθαίρετα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (τα προβλήματα ήχου οφείλονται στον ισχυρό αέρα)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*