Ορεστιάδα: Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης στην Αθήνα – Επέστρεψε σήμερα

Ορεστιάδα: Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης στην Αθήνα – Επέστρεψε σήμερα

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε μέσα στην βδομάδα στην Αθήνα ο δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βασίλης Μαυρίδης.

Ο κ.Μαυρίδης αναχώρησε αρχές της εβδομάδας για την Αθήνα, μετά το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που έγινε την Κυριακή στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μπήκε στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση που είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα σήμερα Παρασκευή πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Ορεστιάδα. Το Evros-news.gr σεβόμενο το ιατρικό απόρρητο, φυσικά και δεν θα αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και σιδερένιος στον δήμαρχο Ορεστιάδας, αφού η υγεία του κάθε ανθρώπου είναι πάνω απ’ όλα.

Απλά να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ που διεξάτγοναν στη Θεσσαλονίκη, ο κ.Μαυρίδης αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει και μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως ο ίδιος τότε είχε ενημερώσει την ΕΡΤ Ορεστιάδας, οι γιατροί τον ενημέρωσαν για εύρημα απόφραξης καρδιακής αρτηρίας, για την αποκατάσταση της οποίας θα απαιτηθεί να υποβληθεί, το συντομότερο δυνατό, σε επέμβαση τοποθέτησης stent.

Όμως το επόμενο πρωί μετά την έξοδό του από το «Διαβαλκανικό», μετέβη στον χώρο του συνεδρίου και πραγματοποίησε και την προγραμματισμένη ομιλίατου ως πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Διαβάστε ακόμα-ΕΚΤΑΚΤΟ: Περιπέτεια υγείας για τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)