Παράσταση διαμαρτυρίας των αγροτών στη ΔΕΗ Ορεστιάδας την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Παράσταση διαμαρτυρίας των αγροτών στη ΔΕΗ Ορεστιάδας την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το υποκατάστημα της ΔΕΗ Ορεστιάδας, θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες του βορείου Έβρου, που από την αρχή της εβδομάδας ξεκίνησαν κινητοποιήσεις.

Αυτή είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα προβούν και θα έχει συμβολικό χαρακτήρα, λόγω των υπέρογκων ποσών που καλούνται να πληρώσουν μετά τις αυξήσεις στο ρεύμα, αν και πλέον ελάχιστες υπηρεσίες παρέχονται από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ορεστιάδα.

Οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ του στη νότια είσοδο της Ορεστιάδας, ελπίζουν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού τώρα δεν ξεπερνούν τα 40 τα μηχανήματα που μετέχουν στην κινητοποίηση. Ως γνωστόν, διεκδικούν μέτρα στήριξής τους, για να αντιμετωπίσουν την εκτόξευση του κόστους παραγωγής και να παραμείνουν στα χωράφια τους.

Η επόμενη κινητοποίηση με παράσταση διαμαρτυρίας αναμένεται να γίνει στην ΔΟΥ Ορεστιάδας, ενώ χθες τους επισκέφθηκε ο Σάκης Παπανδρέου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”, εκφράζοντας την στήριξη του.