Σουφλί: Τίμησαν σε κλίμα συγκίνησης τον αείμνηστο επιχειρηματία Θανάση Μπέλλα, με ονοματοδοσία αίθουσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Τίμησαν σε κλίμα συγκίνησης τον αείμνηστο επιχειρηματία Θανάση Μπέλλα, με ονοματοδοσία αίθουσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σήμερα το πρωί στο Σουφλί, με τις τιμητικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στον αείμνηστο επιχειρηματία Θανάση Μπέλλα, πρώην Γενικό Γραμματέα της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών , Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας τίμησαν την μνήμη του εκλιπόντα Θανάση Μπέλλα, με την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων στα γραφεία της Ένωσης ως αίθουσα «Αθανάσιος Μπέλλας».

Προηγήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Σουφλί, παρουσία του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργου Καββαθά, στενού φίλου και συνεργάτη επί χρόνια του κορυφαίου Σουφλιώτη επιχειρηματία, αλλά και μελών του Δ.Σ της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., καθώς και πλήθος θεσμικών του νομού και όχι μόνο. Όλοι μαζί βρέθηκαν στη συνέχεια στο πανέμορφο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας και παρουσία της συζύγου του, του γιου του Γιάννη και του αδερφού του, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με την οποία έγινε η ονοματοδοσία σε Αίθουσα “Αθανάσιος Μπέλλας”.
Μίλησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας Θόδωρος Τσιαμίτας, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΕ Τριαντάφυλλος Χατζάκης, ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Γιώργος Καββαθάς και όλοι μαζί  έκαναν στη συνέχεια μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς μαζί με σύσσωμο σχεδόν το Διοικητικό Συμβούλιο που ήρθαν από την Αθήνα για την σημερινή εκδήλωση, οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Τάσος Δημοσχάκης και Νατάσα Γκαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ Αγροτικής Πολιτικής Βασίλης Δελησταμάτης, οι δήμαρχοι Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης ως εκπρόσωπος του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη (ο δήμος Ορεστιάδας δεν εκπροσωπήθηκε από κανέναν), Αντιδήμαρχοι του δήμου Σουφλίου, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Εμπόρων και Επαγγελματικών Βιοτεχνών Ορεστιάδας, Τυχερού, Φερών, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης και Δράμας.

Στη συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Σουφλίου, όπου εμφανίστηκε καθυστερημένα εκεί και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης και συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Έβρου και γενικότερα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*