Παραίτηση Ζαμπούκη, νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης

Παραίτηση Ζαμπούκη, νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης

Ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος, μετά την παραίτηση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη από την συγκεκριμένη θέση.

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης στις 14 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει αποδεκτή η εισήγηση του δημάρχου κ.Ζαμπούκη και να αναλάβει πλέον στην θέση του ο μέχρι τώρα στενός συνεργάτης του στην ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Αποδέχεται την παραίτηση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Υ.Α.Α.), τον ορισμό νέου και την αντικατάσταση μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α


Διαμορφώνεται το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Υ.Α.Α.), ως εξής:
1. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος, με αναπληρωτή του το Δέλκο Βασίλειο, Δημοτικό Σύμβουλο.
2. Αγγελίδης Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κολγιώνη Δημήτριο, Δημοτικό Σύμβουλο.
3. Μυτιληνός Ευάγγελος, Δημοτικός Σύμβουλος, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, το Βουρδόλη Θεόδωρο, Δημοτικό Σύμβουλο.
4. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δροσιά, Δημοτικός Σύμβουλος, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την Χατζηγεωργίου-Αλλοιμόνου Δωροθέα, Δημότη.
5. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελένη, Δημοτικός Σύμβουλος, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Κοντάρα Χρήστο, Δημότη.
6. Ταλιατζη Σοφία, (ένωση καταναλωτών Ν. Έβρου), εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα, με αναπληρωτή του, την Κουρτίδη Γεώργιο (εμπορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης).
7. Παπαδόπουλος Δήμος, Δημότης, τακτικό μέλος με αναπληρωτή του, τον Μπαμπούρα Ιωάννη, επίσης Δημότη.
8. Καβάζης Γεώργιος, Δημότης, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, τον Κούδα Σωτήριο, επίσης Δημότη.
9. Ζιούτης Μαργαρίτης, εκπρόσωπος εργαζομένων, με αναπληρωτή του, τον Μπαταρλή Τριαντάφυλλο .


10. Oυζουνίδης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του το Γκότση Νικόλαο, επίσης Δημοτικό Σύμβουλο.
11.Κυριακίδης Πέτρος Δημοτικός Σύμβουλος, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του το Σεραφειμίδη Αναστάσιο, επίσης Δημοτικό Σύμβουλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Να τονίσουμε ότι από την ψηφοφορία απουσίασαν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κολιός και Γιώργος Κυζιρίδης, που διαγράφηκαν από την παράταξη της δημοτικής αρχής πριν λίγο καιρό. Μάλιστα ο κ.Κολιός, να θυμίσουμε ότι ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη να γίνει Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΑ με Αντιπρόεδρο τον επίσης ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Αραμπατζή και όταν αυτό δεν έγινε αποδεκτό, επέμενε να αυτοπροταθεί για Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αλλά τελικά τα… έχασε όλα και βρέθηκε διαγραμμένος να είναι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*