Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε την οικογένεια του αείμνηστου Θ.Μπέλλα και τον δήμο Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε την οικογένεια του αείμνηστου Θ.Μπέλλα και τον δήμο Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την οικογένεια του αείμνηστου Σουφλιώτη επιχειρηματία Θανάση Μπέλλα αλλά και τον δήμο Σουφλίου, τίμησε χθες η ΓΣΕΒΕΕ δια του Προέδρου της Γιώργου Καββαθά, κατά την διάρκεια της σύσκεψης και συζήτησης με τα σωματεία μέλη της, αλλά και συλλόγους και φορείς της περιοχής του Έβρου για τα προβλήματα τους.

Ο κ.Καββαθάς, που βρέθηκε στο Σουφλί μαζί με όλα σχεδόν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, της οποίας ο πρόωρα χαμένος Θανάσης Μπέλλας διετέλεσε επί χρόνια Γενικός Γραμματέας, ήταν εμφανώς συγκινημένος. Τόσο κατά την ονοματοδοσία της “Αίθουσας Αθανάσιος Μπέλλας” στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικών Εμπόρων και Βιοτεχνών Σουφλίου, όσο και στο Δημοτικό Θέατρο όπου πραγματοποιήθηκε η συζήτηση. Κάλεσε λοιπόν την σύζυγο του πρόωρα χαμένου επιχειρηματία, την Αλεξία και τον γιο του Γιάννη (παρόν και ο αδερφός του Γρηγόρης) και τίμησε στο πρόσωπο τους τον συνάδερφο, φίλο, συναγωνιστή και συνοδοιπόρο στην ΓΣΕΒΕΕ.

Σουφλί: Τίμησαν σε κλίμα συγκίνησης τον αείμνηστο επιχειρηματία Θανάση Μπέλλα, με ονοματοδοσία αίθουσας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΕΛΛΑ

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ τίμησε επίσης και τον δήμο Σουφλίου, τόπο καταγωγής και επιχειρηματικής δραστηριότητας του Θανάση Μπέλλα. Στο πρόσωπο του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου ο κ.Καββαθάς τόνισε ότι τιμάει την ακριτική μας περιοχή που παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα αγωνίζεται με τους ανθρώπους της να αναπτυχθεί.

Απαντώντας ο δήμαρχος κ.Καλακίκος, φανερά συγκινημένος και αυτός αφού ο Θανάσης Μπέλλας ήταν φίλος και συνεργάτης αφού ήταν υποψήφιος μαζί του και στις δημοτικές εκλογές του 2019, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα, τους αγώνες και πάνω απ’ όλα την ανθρωπιά του αείμνηστου Σουφλιώτη επιχειρηματία. Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κα την διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ για την παρουσία τους και την τιμή στον πρόωρα χαμένο πρώην συνάδερφο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ