Έβρος: Έρχεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος 6 Μαρτίου, αλλά ΟΧΙ στην Ορεστιάδα – Στην  Αλεξανδρούπολη για να… τιμηθεί

Έβρος: Έρχεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος 6 Μαρτίου, αλλά ΟΧΙ στην Ορεστιάδα – Στην Αλεξανδρούπολη για να… τιμηθεί

Εδώ και μήνες ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και το δημοτικό συμβούλιο, περιμένουν μάταια τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στην Ορεστιάδα, προκειμένου να τους αναλύσει τι ακριβώς γίνεται στο Φυλάκιο με την κατασκευή ουσιαστικά νέας δομής.

Μέχρι τώρα όμως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο κ.Θεοσδωρικάκος αρνήθηκε ακόμα και να πάρει μέρος με τηλεδιάσκεψη στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr , o υπουργός Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζεται να έρθει στον Έβρο στις 6 Μαρτίου, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. Αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Θα βρεθεί ΜΟΝΟ στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να τιμηθεί από την Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών.

Χρόνο δηλαδή για να έρθει στην περιοχή μας για να παραλάβει μια τιμητική πλακέτα βρίσκει. Να πάρει μέρος έστω και με τηλεδιάσκεψη σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας και να εξηγήσει τι ακριβώς κατασκευάζεται απέναντι από τα ΚΥΤ- ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου με το νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ χωρητικότητας σε πρώτη φάση 240 επιπλέον λαθρομεταναστών και προσεχώς (αφού προβλέπεται και υποδομή για δεύτερους ορόφους) πολύ περισσότερους, δεν μπορεί να βρει. Εκτός αν ισχύει αυτό που δήλωσε από την Κομοτηνή, όταν πριν λίγο καιρό ήρθε πάλι και απέφυγε να φτάσει ως την Ορεστιάδα. Ότι έλυσε το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σε ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής, τον δήμαρχο δηλαδή Βασίλη Μαυρίδη, που επιμένει να κοροϊδεύει τον κόσμο παριστάνοντας τον… αγωνιστή στο θέμα των δομών του Φυλακίου.

Δηλαδή, η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και ο Πρόεδρος της Νίκος Μανδάνης έπεισαν τον κ.Θεοδωρικάκο να έρθει στην Αλεξανδρούπολη για μια τιμητική εκδήλωση και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που είναι παράλληλα και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ, προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ανίκανος να φέρει στην Ορεστιάδα ή έστω να κλείσει μια συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το σοβαρό θέμα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου; Ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον υπουργό θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη για να τιμηθεί επίσης στην ίδια εκδήλωση και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς του ΣΚΑΪ.