Γ’ εθνική: Πολύτιμη ισοπαλία 2-2 απέσπασε η Αλεξανδρούπολη FC απ’ τον Πανδραμαϊκό εκτός έδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ’ εθνική: Πολύτιμη ισοπαλία 2-2 απέσπασε η Αλεξανδρούπολη FC απ’ τον Πανδραμαϊκό εκτός έδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύτιμη ισοπαλία και έναν σημαντικό βαθμό απέσπασε χθες η Αλεξανδρούπολη στη Δράμα, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Πανδραμαϊκο στο γήπεδο Ξηροποτάμου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Έβρου και γκολ για τον Πανδραμαϊκό από τα… αποδυτήρια αφού στα 18 μόλις δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Παυλίδη (1-0).
Η Αλεξανδρούπολη έδειξε μουδιασμένη στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με γκολ του Ρουμπιέ στο 13ο λεπτό και του Μαντζίρη στο 37ο, που στη δεύτερη συμμετοχή του μετά την μεταγραφή απ’ την Α.Ε.Διδυμοτείχου, σκόραρε και πάλι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη FC μπήκε με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς,  με σκοπό να κρατήσουν το επί μέρους τους σκορ και τον Μπινόπουλο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πανδραμαϊκος όμως ισοφάρισε στο 76ο λεπτό με τον Κονταξή, μετά από αλεπάλληλα λάθη στο χώρο του κέντρου.
Στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε ο Άγγελος Πατσιώρας, αρχικά φάνηκε ότι μπορεί να ήταν κάτι σοβαρό αφού έτρεξε πάνω του και ο διαιτητής, αλλά τελικά αποχώρησε υποβασταζόμενος και όλοι ηρέμησαν.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (από το dramasport.gr)

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζει σε κρίσιμο αγώνα τον Αγροτικό Αστέρα στο δημοτικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Παπαγεωργίου (90’ Τσιτσεκίδης), Σιώπης, Μπαρμπαγιάννης, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κων. (45’ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας Άγγ., Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης (62’ Παγωνίδης), Ρουμπιές (70’ Μαλτέζος), Μαντζίρης (62’ Τσιεγγελίδης).
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καπεζίδης): Κιουμουρτζής, Ρεβυθόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Τζελίδης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Μπερούκας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ