Αλεξανδρούπολη: Δυτική Χερσαία Ζώνη, σίτιση Μουσικού σχολείου, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην δήμαρχος Β.Λαμπάκης

Αλεξανδρούπολη: Δυτική Χερσαία Ζώνη, σίτιση Μουσικού σχολείου, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην δήμαρχος Β.Λαμπάκης

Δυο θέματα που βρέθηκαν στην επικαιρότητα εδώ και λίγο καιρό, φέρνει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή, ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Πρόκειται για το ζήτημα της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης το οποίο πολυσυζητήθηκε με αφορμή την επίσκεψη στην πόλη του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, στον οποίο δεν το έθεσε δυστυχώς ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης. Επίσης, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και παραμένει με την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου.

Μάλιστα το δημοτικό συμβούλιο θα γίνει δια ζώσης για όσους επιτρέπεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης. Η πρόσκληση του Προέδρου Γιώργου Καίσα αναφέρει:

Καλούνται τα μέλη  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως στις 04.03.2022 

ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης ή συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης στην6η(Τακτική)Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  με τα παρακάτω θέματα:

  1. Αιτήσεις-Ενημερώσεις
  2. Δυτική Χερσαία Ζώνη (Εισηγ. κ.κ. Λαμπάκης Ευαγγ., Μιχαηλίδης Π.)
  3. Σίτιση Μουσικού Σχολείου Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Λαμπάκης Ευαγγ.)