Ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης πρώτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση απ’ το “SURVIVOR”

Ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης πρώτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση απ’ το “SURVIVOR”

Προτεινόμενος για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, είναι για πρώτη φορά ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης.

Ο εποχικός πυροσβέστης και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού NRG από την Αλεξανδρούπολη, είναι μεταξύ των 4 παικτών, δύο από τους “Διάσημους” και δύο από τους “Μαχητές” όπου ανήκει και ένας από αυτούς που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους του κόσμου, θα αποχωρήσει.

Πρόκειται για τις Βρισηίδα Ανδριώτου και Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τους Σπύρο Μαρτίκα και τον συντοπίτη μας Γιάννη Τσολάκη από τους Μαχητές. Όλα αυτά στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ, όπου οι “Μαχητές” έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας με 10-6 από τους “Διάσημους”.

Ο Γιάννης Τσολάκης δεν ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, αλλά προτάθηκε για υποψήφιος από τον συμπαίκτη του Σάββα, ο οποίος είχε την ασυλία. Μάλιστα ο παίκτης του ριάλιτι από τον Έβρο δεν έδειξε να στενοχωριέται ιδιαίτερα, ενώ να επισημάνουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες και δημοσιεύματα, ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, γιατί δεν αντέχει άλλο την ταλαιπωρία και είναι φανερό ότι έχασε αρκετά κιλά.