Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη σήμερα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων για συντονισμό ενεργειών

Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη σήμερα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων για συντονισμό ενεργειών

Σύσκεψη όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αλλά και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων του δήμου Αλεξανδρούπολης, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη.

Η συνάντηση θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Alexander και θα παραστούν οι δημοτικές παρατάξεις του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, η παράταξη του Βαγγέλη Μυτιληνού και η Λαϊκή Συσπείρωση του Σάββα Δευτεραίου.

Αναμένεται να παραστούν και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Καρυπίδης, Κυριάκος Αραμπατζής, Γιώργος Κυζιρίδης και Δημήτρης Κολιός. Ο τελευταίος, ως πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν ξέρουμε αν θα… συντονίσει την συζήτηση, για να θυμηθεί τον ρόλο του μια και δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη θέση αφού διαγράφηκε, αλλά βλέπουμε ότι από την στιγμή που έχασε την θέση αυτή, μαζί και την οικονομική αποζημίωση που έπαιρνε, “ανακάλυψε” και την… αντιπολίτευση. Μάλιστα κατηγορεί την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη για αποφάσεις που και ο ίδιος στηρίζει με την στάση και την ψήφο του.

Στη συγκέντρωση θα είναι και ο επίσης ανεξάρτητος το… αυτοδιοικητικό τίποτα Παύλος Μιχαηλίδης και θα συζητηθεί ο συντονισμός ενεργειών και δράσεων κατά της σημερινής δημοτικής αρχής.