Σε απόγνωση Μητσοτάκης, Ευρωπαίοι ηγέτες – Διαφωνεί ο… Παυλάρας Μιχαηλίδης με δεύτερο σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη

Σε απόγνωση Μητσοτάκης, Ευρωπαίοι ηγέτες – Διαφωνεί ο… Παυλάρας Μιχαηλίδης με δεύτερο σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη

“Πάγωσαν” αρχικά, σοκαρίστηκαν στη συνέχεια και βρίσκονται πλέον σε… απόγνωση από σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί; Πληροφορήθηκαν από δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ του Έβρου, ότι το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ, ο… Παυλάρας Μιχαηλίδης που από μόνος του εμφανίζεται ως επικεφαλής μιας ανύπαρκτης δημοτικής παράταξης και δεν εκπροσωπεί παρά μόνο τον εαυτό του, διαφωνεί με την δημιουργία δεύτερου σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG στην Αλεξανδρούπολη. Ιδιαίτερα ο Πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης έγινε κυριολεκτικά… ράκος ψυχολογικά μόλις το πληροφορήθηκε από την Εβρίτισσα υπεύθυνη Περιφερειακών ΜΜΕ της Ν.Δ και της Κυβέρνησης Έλενα Σώκου, η οποία και του μετέφερε τα δημοσιεύματα κάποιων ιστοσελίδων της περιοχής, οι οποίες άκριτα αναδημοσιεύουν ότι ΑΝΟΗΣΙΑ και ΒΛΑΚΕΙΑ τους στέλνει αυτό το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Συγκάλεσε μάλιστα έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και από το… κόκκινο τηλέφωνο άρχισε να ενημερώνει τους Ευρωπαίους ηγέτες, ότι θα επανεξετάσει την ανακοίνωση του χθες στην Βουλή για την δημιουργία αυτού του δεύτερου σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου, που θα δώσει ενεργειακή αυτάρκεια και αυτοτέλεια. Που θα επιτρέπει σε μεγαλύτερο βαθμό στην Ελλάδα πρώτα και στη συνέχεια στις άλλες χώρες της Ε.Ε, να μην είναι τόσο “ευάλωτες” στους ρωσικούς ή άλλους εκβιασμούς και θα καταστήσει την Αλεξανδρούπολη, ακόμα πιο σημαντικό ενεργειακό και γεωπολιτικό κόμβο. “Κύριοι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Διαφωνεί ο Παύλος ΜΙχαηλίδης και θα πρέπει να ακυρώσουμε τους σχεδιασμούς μας στην περιοχή”, φέρεται να τους είπε στο απόρρητο τηλέφωνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την στιγμή λοιπόν που ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος από όλα τα κόμματα της χώρας του ότι η Γερμανία θα κατασκευάσει δύο τερματικούς σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), όσους δηλαδή προγραμματίζεται να γίνουν στην Αλεξανδρούπολη, δεσμευόμενος να κάνει περισσότερα για την προστασία του ενεργειακού εφοδιασμού της Γερμανίας, εδώ υπάρχει ο… πολιτικός ογκόλιθος Παυλάρας ΜΙχαηλίδης που διαφωνεί, με αφορμή την εξαγγελία Μητσοτάκη και την αίτηση που κατέθεσε στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για τη χορήγηση νέας Άδειας Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) η εταιρεία GASTRADE. Μάλιστα για να δώσει την συγκατάθεση του και να μην ξεσηκώσει τις… χιλιάδες οπαδών του (δηλαδή ο ίδιος, ο Σαρίκας και ο Παπανικολόπουλος) σε διαδηλώσεις στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολη, απααιτεί να λυθούν πρώτα όλα τα προβλήματα δεκαετιών της Αλεξανδρούπολης.

Ξέχασε την… υπογειοποίηση σιδηροδρομικού δικτύου

ο παραλίγο… Αντιδήμαρχος “¨χάμουργκας”

Τι ζητάει μεταξύ το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ, με βάση την ανακοίνωση που έβγαλε και έπεσυσαν άλλη μια φορά να δημοσιεύουν κάποια τοπικά ΜΜΕ;

  • Παραχώρηση στον Δήμο της δυτικής χερσαίας ζώνης από τον Ο.Λ.Α.
  • Άμεση εξεύρεση λύσεων σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τον Στρατό και την ΓΑΙΑΟΣΕ
  • Δημιουργία Πανθρακικού ποδοσφαιρικού σταδίου
  • Χρηματοδότηση νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου 3.000 θέσεων
  • Κατασκευή νέου δικαστικού μεγάρου
  • Ένταξη της περιοχής στο καθεστώς του «silver economy»
  • Στήριξη του πρωτογενούς τομέα.
  • Προτεραιότητα στην εξεύρεση επενδυτικού σχήματος για την αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης από την «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία» (Ι.Π.Ε. Α.Ε.)

Αφού λοιπόν γίνουν όλα αυτά (σε καμιά 1000 χρόνια και βάλε) θα… επιτρέψει ο Παυλάρας ΜΙχαηλίδης να γίνει ο δεύτερος σταθμός LNG στην Αλεξανδρούπολη. Μόνο που ξέχασε στα αιτήματα να βάλει και την… περίφημη ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. Το ξεχάσατε; Αυτό δεν είχε προτείνει, άσχετα αν το συγκεκριμένο έργο χρειάζεται πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να πραγματοποιηθεί; Μάλιστα ο ξάδερφος του δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, προφανώς κάνοντας του… πλάκα γιατί στα σοβαρά δεν μπορείς να τον παίρνεις τον Παυλάρα, του είχε προτείνει να το αναλάβει ως άμισθος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το έργο, αλλά φυσικά αυτός αρνήθηκε. Τότε που τον “βάφτισε” το Evros-news.gr “Αντιδήμαρχο… χάμουργκα”. Για όσους δεν το ξέρουν, χάμουργκας είναι αυτός που σκάβει κάτω από την γη τρύπες.

Γελάτε κάποιοι, κι όμως υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που κάθονται και συζητούν σοβαρά με αυτό το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ  “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ”. Όπως ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και η παράταξη του, οι οποίοι πριν λίγο καιρό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του φώναζαν ότι… χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης. Κι αυτά φυσικά τα ξέχασε ο Παυλάρας Μιχαηλίδης, αφού εκφράζοντας πλέον μόνο τον εαυτό του, ψάχνει να έχει κάποιον ρόλο και συνομιλητές. Μέχρι και ότι θα γίνει επικεφαλής της παράταξης Λαμπάκη… ονειρεύθηκε και θα πάρει και το χρίσμα της Ν.Δ. Και φυσικά όσο αυτό τον άνθρωπο, που δεν διστάζει να… ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ανθρώπους με τους οποίους υποτίθεται ήταν φίλος ή να δημοσιοποιεί ιδιωτικές συζητήσεις τους στο διαδίκτυο ή και να ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ και να αποκαλύπτει ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα, παρουσιάζοντας τους ως… ετοιμοθάνατους από καρκίνο ενώ οι άνθρωποι χαίρουν άκρας υγείας, αντί να τον στέλνουν σε κανέναν ψυχίατρο για εξέταση, κάθονται και τον ακούν ή του δημοσιεύουν ότι ΑΝΟΗΣΙΑ και ΒΛΑΚΕΙΑ βγάζει ως ανακοίνωση.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*