Χρυσοχοίδης: Ο “εξαφανισμένος” επί μήνες απ’ την Ορεστιάδα… εμφανίστηκε – Υποψήφιος με τη Ν.Δ στην Αθήνα

Χρυσοχοίδης: Ο “εξαφανισμένος” επί μήνες απ’ την Ορεστιάδα… εμφανίστηκε – Υποψήφιος με τη Ν.Δ στην Αθήνα

“Εξαφανισμένος” επί μήνες, μετά την αντικατάσταση του από την Κυβέρνηση τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και από την Ορεστιάδα από Μάρτιο του 2021 ως να φύγει από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αλλά σήμερα… εμφανίστηκε.

Μπορεί ακόμα να τον περιμένει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης να έρθει για να εξηγήσει στον ίδιο και την τοπική κοινωνία τι ακριβώς θα συμβεί στη νέα δομή του Φυλακίου που κατασκευάζεται με εντατικούς ρυθμούς, αλλά ο κ.Χρυσοχοίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ανακοινώθηκε, ο πρώην υπουργός των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου η συνάντηση τους  πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και έγινε συζήτηση για όλο το φάσμα των πρόσφατων εξελίξεων. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημοποιήθηκε η κάθοδος του κ. Χρυσοχοΐδη στον Δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών με το κυβερνών κόμμα.

Φαίνεται ότι το επί χρόνια κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός του, δεν ενστερνίζεται την άποψη ότι ο νέος Πρόεδρος, ο… κραταιός Νικόλας Ανδρουλάκης, όπως το αποκαλούν κάποιοι συνεργάτες του, θα οδηγήσει το κόμμα σε ανοδική πορεία.