Survivor: Επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης, που αποχώρησε χθες απ’ το ριάλιτι επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης, που αποχώρησε χθες απ’ το ριάλιτι επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού και αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τους άλλους τρεις υποψήφιους, επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον συντοπίτη μας εποχικό πυροσβέστη και ραδιοφωνικό παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού NRG, ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας και θα έφευγε αυτός που θα συγκέντρωνε τις λιγότερες τηλεφωνικές ψήφους του κοινού.  Αυτός ήταν ο Τσολάκης και αποχώρησε από το παιχνίδι, αφού ο κόσμος του Έβρου προφανώς δεν ασχολήθηκε να τον στηρίξει.

Κατά την παραμονή του στο παιχνίδι, ο Αλεξανδρουπολίτης παίκτης των “Μαχητών”, κρατούσε χαμηλό προφίλ, αφού δεν τον είδαμε σχεδόν καμία φορά να έχει εντάσεις με άλλους παίκτες, ούτε σε ίντριγκες ή άλλες μηχανορραφίες. Σε αντίθεση με την άλλη Εβρίτισσα που παίρνει μέρος στο Survivor, την Ευριδίπη Παπαδοπούλου των “Διασήμων”, η οποία κατάγεται από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου και κρατάει εντελώς διαφορετική στάση. Γι’ αυτό και τα σχόλια με αφορμή την αποχώρηση του Τσοάκη, ήταν πολύ θετικά από τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιάννης Τσολάκης κράτησε μια άψογη στάση, ακόμα και όταν δέχθηκε το έντονο…πρέσινγκ της εντυπωσιακής συμπαίκτριας του Σοφιάννας, αλλά δεν… ενέδωσεούτε παίζοντας θέατρο όπως έκανε η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη από τους “Μαχητές. ΚΙ αυτό γιατί έχει σχέση στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα την κοπέλα του Κατερίνα που τον περιμένει, μαζί με την οικογένεια του. Ο αδερφός του όπως είχε αναφέρει το Evros-news.gr, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και πριν λίγο καιρό είχε σώσει από πνιγμό κατά την διάρκεια καταιγίδας, έναν οδηγό σε χείμαρρο της περιοχής Αλεξανδρούπολης.

«Δεν ξέρω τι να αισθανθώ, αυτή τη στιγμή δέχομαι μία επίθεση συναισθημάτων μέσα μου. Δεν θα ξεχάσω εδώ πέρα σε αυτό το παιχνίδι, είπε ο Σάββας κάτι πάρα πολύ ωραίο, ότι κανένας δεν θα ξεχάσει κανέναν γιατί είμαστε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που ζούμε. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θα έχω χρόνια να αναλύω αυτά που έχω περάσει.

Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές, την εναλλαγή συναισθημάτων, όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά, την πείνα, το ότι κοιμόμουν σε ένα πλημμυρισμένο ξύλο, τις χαρές μας και πολλά άλλα», δήλωσε ο Γιάννης Τσολάκης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους.

Βέβαια, αυτό που είπε στο τέλος, ότι δηλαδή αν δει στην Αλεξανδρούπολη κάποιον να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό ή να βρέχεται και να κρυώνει όταν κοιμάται έξω, θα τον καταλάβει πολύ καλά μετά απ’ όσα έζησε στο Syrvivor με την ασιτία και το μέρος που κοιμόταν, ήταν υπερβολή κατά την γνώμη μας. Γιατί δεν χρειάζεται να συμμετέχεις στο Survivor για να καταλάβεις αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα έχουν δεχθεί ¨χτυπήματα” από την ζωή και βρέθηκαν σε αυτή την θέση. Δεν το επέλεξαν συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης, εισπράττοντας μάλιστα και 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Γιατί ο Τσολάκης επιστρέφει στον Έβρο έχοντας βάλει στην τσέπη πάνω από 10.000 ευρώ, αφού παρέμεινε στο Survivor πάνω από δυο μήνες, άρα πάνω από 10 εβδομάδες. Οπότε μπροστά στο “πακέτο” τι είναι ο… πόνος.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τσολάκης είναι 31 ετών και ζει στην Αλεξανδρούπολη. Ο ίδιος, σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία, ενώ έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση.

Ο παίκτης που γνωρίσαμε στην μπλε ομάδα, τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, εργάστηκε και ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης

Η καρδιά του γοητευτικού 31χρονου συντοπίτη μας ανήκει ήδη σε μία γυναίκα, την οποία είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, μέσα από το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Γιάννης Τσολάκης δέχτηκε δύο μηνύματα από αγαπημένα του πρόσωπα, ένα από τον αγαπημένο του φίλο Θωμά Γραμματίκη που ασχολείται ως… μάνατζερ σε καταστήματα εστίασης και ένα από την σύντροφό του, Κατερίνα.

Ο ίδιος, χάρηκε ιδιαίτερα μόλις διάβασε το μήνυμα της κοπέλας του, φωνάζοντας της δυνατά, σε λατρεύω.

O Γιάννης Τσολάκης μπορεί να παρέμεινε δύο μήνες στο παιχνίδι, ωστόσο, η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν τεράστια. Οι δύσκολες συνθήκες και η αφαγία μεταμόρφωσαν σε άλλο άνθρωπο τον παίκτη των Μαχητών, ο οποίος έχει χάσει αρκετά κιλά.