Ξέσπασμα Καρυπίδη κατά Π.Μιχαηλίδη: “Πέρα απ’ το… τομάρι του δεν κάνει τίποτα άλλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασμα Καρυπίδη κατά Π.Μιχαηλίδη: “Πέρα απ’ το… τομάρι του δεν κάνει τίποτα άλλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε μετά την διακοπή του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρυπίδης, κατά του συναδέρφου του αυτοδιοικητικού…. ΤΙΠΟΤΑ Παύλου Μιχαηλίδη, που με την παράκρουση και τους χυδαίους χαρακτηρισμούς του, ήταν η βασική αιτία της διακοπής του.

Ο κ.Καρυπίδης, που ως γνωστόν ήταν στην ίδια δημοτική παράταξη, την αλήστου μνήμης “ΑΝΑΣΑ”, αλλά μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους (Αραμπατζή, Σεραφειμίδη, Πασσιά, Κυριακίδη) τον διέγραψαν μετά τις εκλογές και πλέον είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, δεν βρισκόταν στην αίθουσα της δια ζώσης συνεδρίασης. Μετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και στο τέλος, απόλυτα δικαιολογημένα εκνευρισμένος από το… μπάχαλο που βασικό υπαίτιο είχε τον… Παυλάρα Μιχαηλίδη, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Καίσα, του είπε:

“Α ρε Πρόεδρε, α ρε Πρόεδρε. Άφησες πάλι και ένας Μιχαηλίδης μας το έπαιξε ρυθμιστής πάλι. Ένας Μιχαηλίδης μας τίναξε. Πέρα απ’ το τομάρι του δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο”. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά και έζησε από κοντά επί χρόνια αυτό το αυτοδιοικητικό ΤΙΠΟΤΑ, που κάποιοι από την αντιπολίτευση γνωρίζοντας το… ψώνιο του τον “χρησιμοποιούν” για να κάνουν… μπάχαλο τις συνεδριάσεις και να μην λαμβάνονται αποφάσεις στον δήμο Αλεξανδρούπολης, δεν χρειάζονται άλλα σχόλια.