Κήποι Έβρου: Απέτρεψαν την εισαγωγή 100 κιλών ηρωίνης στην Ελλάδα

Κήποι Έβρου: Απέτρεψαν την εισαγωγή 100 κιλών ηρωίνης στην Ελλάδα

Αποτράπηκε η εισαγωγή 100 κιλών ηρωίνης στην Ελλάδα, τα οποία μετέφερε φορτηγό που επιχείρησε να μπει στην χώρα μας από τον συνοριακό σταθμό των Κήπων Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, όταν μια νταλίκα από τα Σκόπια, μεταφέροντας τα 100 κιλά ηρωίνης που ήταν κρυμμένα μέσα σε λαμπτήρες φωτισμού LED, πέρασε τον αντίστοιχο σταθμό στα Ύψαλα της Τουρκίας και ετοιμάστηκε να εισέλθει στην Ελλάδα από τους Κήπους.

Ο οδηγός όμως δέχθηκε τηλεφώνημα την τελευταία στιγμή, ότι υπήρχαν οι ελληνικές αρχές είχαν πληροφορίες για απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και βρισκόταν σε επιφυλακή. Έτσι αποφάσισε τελευταία στιγμή να γυρίσει πίσω, αλλά αυτό το μπρος πίσω… έβαλε σε υποψίες τους Τούρκους αστυνομικούς και τελωνιακούς. Έτσι άρχισαν τον λεπτομερή έλεγχο του φορτηγού και εντόπισαν τα 100 κιλά ηρωίνη καλά κρυμμένα μέσα σε λαμπτήρες φωτισμού LED. Φυσικά συνέλαβαν τον οδηγό, ο οποίος υποστήριξε ότι η ποσότητα αυτή προοριζόταν για την πατρίδα του, τα Σκόπια. Μάλιστα ενημέρωσαν τους Έλληνες συναδέρφους τους στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη εξέλιξη.