ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συναντήσεις Μεσινέζη με τους Προέδρους Ιστιοπλοϊκής και Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συναντήσεις Μεσινέζη με τους Προέδρους Ιστιοπλοϊκής και Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

Στο πλαίσιο των επαφών και της διαρκούς επικοινωνίας με τους θεσμικούς αντιπροσώπους των Εθνικών Ομοσπονδιών επισκέφθηκε την προηγούμενη Τρίτη και Τετάρτη ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αυγερινός Μεσινέζης την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή και την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Κατά την συνάντηση με την κα Ανδρονίκη Αναστασίου, Πρόεδρο της ΕΙΟ, αφού παρουσιάσθηκαν οι στόχοι οι δυνατότητες και προοπτικές του νεοσύστατου ιστιοπλοϊκού τμήματος, οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στην Αλεξανδρούπολη, την δυνατότητα καταλυτικής συμβολής του Εθνικού προς αυτό τον στόχο, μέσα από διευρυμένες συνεργασίες, καθώς και την ανάγκη για καλή βούληση μεταξύ των σωματείων που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο πρόγραμμα του προέδρου ήταν η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Γιαννόπουλο.

Θέματα Κολυμβητικής:

1 Νέα Προσέγγιση για τις περιφερειακές επιτροπές – Θεσμική θωράκιση

2 Ενημέρωση της ΚΟΕ για τις επικοινωνιακές συναντήσεις των περιφερειακών επιτροπών για έγκριση και συντεταγμένη κατεύθυνση

3. Αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα Διεθνή τουρνουά ΚΟΕ λόγω αλλαγών στα παγκόσμια πρωταθλήματα

4.Θεσμική στήριξη της Π. Επιτροπής κατά τις διεκδικήσεις τους προς τους Δήμους και της Περιφέρειες με απώτερο σκοπό την:

α. Βελτίωση των εγκαταστάσεων και εξοπλισμών

β. Την ενίσχυση της ιδέας διαμόρφωσης της Αλεξανδρούπολης ως κολυμβητικό κέντρο σε εθνικό επίπεδο, με την ευρεία υποστήριξη διακεκριμένων Αθλητών και ομάδων.