Έβρος: Στο Κέντρο Υγείας Δικαίων και το Ιατρείο Ορμενίου, ο Γ.Γ.Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους

Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας της Θράκης, ανάμεσα τους και σε αυτά του Έβρου, πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και την Υποδιοικήτρια Ειρήνη Χατζοπούλου, ο κ.Θεμιστοκλέους επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Δικαίων που μαζί με αυτό της Ορεστιάδας θα αναβαθμιστούν και θα ανακαινιστούν πλήρως μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και το Ιατρείο του Ορμενίου.
Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια από κοντά στους υγειονομικούς για την “μάχη” που δίνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες σε αυτή την ακριτική γωνιά της χώρας, άκουσε τα προβλήματα και τα αιτήματα ή παράπονα τους και για την επίσκεψη του στην περιοχή μας σχολίασε:
“Η επόμενη μέρα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ξεκίνησε.
Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας της Θράκης.
Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό των ΚΥ που προσφέρει με απόλυτο επαγγελματισμό υπηρεσίες υγείας στις ακριτικές μας περιοχές.
Το ΚΥ Δικαίων – το βορειότερο ΚΥ της χώρας μας-, το ΚΥ Ορεστιάδας και το ΚΥ Εχίνου έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης για να αναβαθμιστούν και να ανακαινιστούν πλήρως.
Μαζί με τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και την Υποδιοικήτρια Ειρήνη Χατζοπούλου”.