Γιάννης Τσολάκης: Επιστρέφω στην Αλεξανδρούπολη, έχοντας χάσει 16 κιλά στο Survivor

Γιάννης Τσολάκης: Επιστρέφω στην Αλεξανδρούπολη, έχοντας χάσει 16 κιλά στο Survivor

Τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και την Αλεξανδρούπολη όπου ζει, ετοιμάζεται να πάρει ο Γιάννης Τσολάκης, μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, πριν μια εβδομάδα.

Ο συντοπίτης μας εποχιακός πυροσβέστης και ραδιοφωνικός παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού NRG, βρίσκεται στ0 Σαντο Ντομίγκο, την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας όπου γίνονται τα γυρίσματα του Survivor για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και πλέον… απολαμβάνει διακοπές και κυρίως πολύ… φαγητό. Γιατί σίγουρα του έλειψε κατά την διάρκεια 2 μηνών που συμμετείχε.
Όπως μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε, με φωτογραφία και της ζυγαριάς που τον δείχνει να έχει μείνει 64 κιλά, όταν μπήκε στο Survivro με 80, άρα έχασε 16 κιλά και όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
“Ο κύριος που βλέπετε δεν είναι άλλος είμαι εγώ …
Απλά έχασα 16 κιλά, μαύρισα όσο δεν πήγαινε άλλο και είδα πως φαίνομαι όταν έχω μούσια 🤣
Αν πήρα τα μαθήματα μου ?
Φυσικά και τα πήρα ..
Αν πάλεψα με τους δαίμονές μου ?
Φυσικά και πάλεψα ..
Αν το μετάνιωσα ?
Φυσικά όχι
Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα !!!
Θα είναι ένα κεφάλαιο που δεν θα σβήσει ποτέ από μέσα μου”.
Μάλιστα πολλοί φίλοι και γνωστοί του, κυρίως από τον Έβρο, σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια την παρουσία του στο Survivor, κυρίως γιατί συμμετείχε με ήθος στο παιχνίδι, έξω από ίντριγκες, μόνο μαχητικότητα και ομαδικό πνεύμα, μακριά από συμπεριφορές που ήταν προγραμματισμένες για να προκαλέσουν την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, όπως έκαναν άλλοι είτε συμπαίκτες του από τους ¨Μαχητές” ή από τους αντιπάλους “Διάσημους”.
Τον περιμένουν στην Αλεξανδρούπολη η κοπέλα του
Κατερίνα και ο αστυνομικός αδερφός του
Ο Γιάννης Τσολάκης επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη έχοντας χάσει λοιπόν 16 κιλά, αλλά έβαλε παράλληλα στην τσέπη και 10.000 ευρώ, αφού σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά στην έναρξη του φετινού Survivor, κάθε παίκτης των “Μαχητών” αμείβεται με 1.000 ευρώ για κάθε βδομάδα παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης.
Τον περιμένουν με ανυπομονησία να γυρίσει στον Έβρο η κοπέλα του Κατερίνα, η οποία δεν έδειξε να επηρεάζεται από όσα γράφονταν και ακούγονταν για το γεγονός ότι ο Γιάννης Τσολάκης φαινόταν να έχει έρθει πολύ… κοντά με την Σοφιάννα, αλλά και ο αστυνομικός αδερφός του με τον οποίο είναι πολύ αγαπημένοι. Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα, ο Εβρίτης παίκτης του Survivor μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο στον ΣΚΑϊ.