Αλεξανδρούπολη: Κατεπείγουσα επιστολή Ζαμπούκη στις εταιρείες των έργων φυσικού αερίου – “Επισπεύστε τις ασφαλτοστρώσεις”

Αλεξανδρούπολη: Κατεπείγουσα επιστολή Ζαμπούκη στις εταιρείες των έργων φυσικού αερίου – “Επισπεύστε τις ασφαλτοστρώσεις”

Κατεπείγουσα επιστολή έστειλε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης προς τις εταιρείες ΑΒΑΞ Α.Ε. και ΔΕΔΑ Α.Ε. που πραγματοποιούν τα έργα φυσικού αερίου, αφού έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα και υπάρχει πρόβλημα ακόμα και για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Με τη νέα αυτή επιστολή, ο κ.Ζαμπούκης ζητά την επίσπευση των εργασιών ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης των δρόμων όπου έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου, ενόψει και της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Προγραμματισμός εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης έως 31/03/22

Στο μεταξύ, από την εργολήπτρια εταιρία του έργου εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη ανακοινώνεται ότι από τις 15/03/2022 έως τις 31/03/2022 (πλην των ωρών κοινής ησυχίας) προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες στις ακόλουθες οδούς:

Χίου, Λήμνου, Κωνσταντινουπόλεως, Ζυμβρακάκη, Υψηλάντου, Εργίνου, Φυλής, 28ης Οκτωβρίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Σοφοκλέους, 14ης Μαΐου, Ανατολικής Θράκης, Λεωφόρος Δημοκρατίας, Σηλυβρίας, Ε. Φιλιππίδη, Τούντζας, Δ. Ξενοφώντος, Μακαρίου, Άβαντος, Σοφοκλέους και Ποιμενίδη.

Σε όλες τις οδούς πλην  των Τούντζα και Ποιμενίδη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης (ασφαλτόστρωση).

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Αλήθεια ποιος είναι ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να του δώσει καμία σφαλιάρα η πεντάσειρη αντιδημαρχίνα να πάψει να είναι μάγκας… τι ξεφτίλα Θεέ μου!!! Τι άτομα ασκούν διοίκηση!!! Η απόλυτη εξαθλίωση.-

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*