Διάκριση του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου στο διαγωνισμό “Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022”

Διάκριση του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου στο διαγωνισμό “Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022”

Το 1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου αναδείχθηκε 4ο στο διαγωνισμό “Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022”.

Ογδόντα δύο βίντεο διαγωνίστηκαν για το έπαθλο και συνολικά 27.000 ψήφοι ήταν αυτές που έκριναν το αποτέλεσμα, με τη δεκάδα των καλύτερων promo video να έχει στη πρώτη θέση την μαθητική εικονική επιχείρηση “Microgreens- Magicgreens” από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και να ακολοθούν οι εξής ομάδες: 6ο ΕΕΛ Καβάλας/ B-Safe, Pierce- The American College of Greece/ Extra Mile, 1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου “Ευγένιος Ευγενίδης”/ Ζωομπουκίτδες Έβρου Α.Ε., Εκπαιδευτήρια Γείτονα- ASPIS, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου & 6ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου/ ReUZ+, Γυμνάσιο Κλειτορίας/ Flying, ΓΕΛ Θουρίας/ Granel, 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πυλαίας – Χορτιάτη/ Σουφέρνωναφας και ΓΕΛ Επισκοπής Ηρακλείου Κρήτης/ AGORA.

Τα βίντεο και οι ιδέες των παιδιών που διαγωνίστηκαν απέδειξαν, όπως τονίστηκε στη διάρκεια του live event, πόσο σύγχρονες, βιώσιμες και εναρμονισμένες με τις ανάγκες της κοινωνίας είναι οι ιδέες των μαθητριών και μαθητών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. “Αυτό δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή για τα παιδιά”, υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής του JA Greece Αργύρης Τζικόπουλος, επισημαίνοντας πως όλοι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι νικητές. “Η νίκη είναι η ίδια η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των Inspirational Mentors είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και άλλοι 35 διακεκριμένοι εκπρόσωποι του πολιτικού, του επιχειρηματικού και του δημοσιογραφικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης. Οι Inspirational Mentors συμμετείχαν και στα promo video των ομάδων τους.