Αλεξανδρούπολη: Έγινε-επιτέλους-αποκατάσταση με ασφαλτόστρωση στην Λεωφόρο Δημοκρατίας εν όψει της αυριανής παρέλασης

Αλεξανδρούπολη: Έγινε-επιτέλους-αποκατάσταση με ασφαλτόστρωση στην Λεωφόρο Δημοκρατίας εν όψει της αυριανής παρέλασης

Έστω και σχεδόν την τελευταία στιγμή, η εταιρεία “ΑΒΑΞ” που κατασκευάζει το δίκτυο φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, έπραξε το αυτονόητο. Αποκατέστησε με ασφαλτόστρωση την κεντρική οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου αύριο Παρασκευή 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την εθνική επέτειο.

Χρειάστηκαν βέβαια οι απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του κόσμου, ακόμα και η επιστολή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, προκειμένου να προχωρήσει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία σε αυτό που είναι βασική της υποχρέωση. Την αποκατάσταση του οδοστρώματος και την αποφυγή του κινδύνου μη πραγματοποίησης της παρέλασης για την 25η Μαρτίου 1821.

Μάλιστα σήμερα την σκυτάλη πήρε η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου και οι υπάλληλοι προχώρησαν στο πλύσιμο και την απολύμανση της περιοχής σε όλο το μήκος της κεντρικής Λεωφόρου Δημοκρατίας όπου αύριο μετά από 2 χρόνια θα έχουμε μια έστω και με κάποιους περιορισμούς παρέλαση.

Υπάρχουν βέβαια “ανοιχτά” κάποια ζητήματα, παρά την συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρείας. Να πράττει τα αυτονόητα και να τηρεί τις υποχρεώσεις της χωρίς να χρειάζονται διαμαρτυρίες του κόσμου ή επιστολές θεσμικών, να το κάνει σε όλα τα σημεία της Αλεξανδρούπολης που σκάβει για το δίκτυο και όχι μόνο στο κέντρο και φυσικά η ποιότητα της αποκατάστασης του οδοστρώματος με την ασφαλτόστρωση να είναι αυτή που πρέπει. Γιατί από την προηγούμενη φωτογραφία, αυτό που διαπιστώνουμε, είναι μια… αρπακολατζίδικη δουλειά.