Έβρος-ΒΙΝΤΕΟ: Αμερικανικά άρματα του ΝΑΤΟ προωθούνται σιδηροδρομικώς από Αλεξανδρούπολη προς Ρουμανία

Έβρος-ΒΙΝΤΕΟ: Αμερικανικά άρματα του ΝΑΤΟ προωθούνται σιδηροδρομικώς από Αλεξανδρούπολη προς Ρουμανία

Αμερικανικά άρματα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκαν πριν από λίγο σιδηροδρομικής από την Αλεξανδρούπολη μέσω Βουλγαρίας στην Ρουμανία.

Όπως βλέπετε στο Video του Κώστα Θεοχαρίδη για το Evros-news.gr από την περιοχή του Ορμενίου, η αμαξοστοιχία που μεταφέρει τα τεθωρακισμένα των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων οι οποίες μετέχουν στο ΝΑΤΟ, προωθούνται αρχικά στην Βουλγαρία αλλά συνεχίζουν σε άλλες χώρες της Βαλκανικής αλλά και της Βαλτικής που επίσης μετέχουν στην Ατλαντική Συμμαχία.

Τα ξεφόρτωσε πριν λίγες ημέρες το τεράστιο Αμερικανικό οχηματαγωγό “LIBERTY PASSION”, που κατέπλευσε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: “Έδεσε” στο λιμάνι το Αμερικανικό “LIBERTY PASSION”, ξεφορτώνοντας και φορτώνοντας αμερικανικά άρματα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Να επαναλάβουμε, επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η αιματηρή, δολοφονική και για αμάχους, παιδιά εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, ότι η συγκεκριμένη διαδικασία που εξελίσσεται μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, ήταν προγραμματισμένη από τον Δεκέμβριο του 2021 στο πλαίσιο καθορισμένων ΝΑΤΟϊκών ασκήσεων και δεν έχει σχέση με τον πόλεμο που συνεχίζεται για περισσότερο από έναν μήνα στα εδάφη της Ουκρανίας.